Un sibian s-a trezit cu masina vandalizata dupa ce a blocat o cale de acces

Dacia Logan Vandalizata Sibiu

Un sibian s-a trezit cu masina vandalizata de niste soferi nemultumiti dupa ce a blocat accesul mai multor locatari spre casele lor. Soferul iresponsabil a lasat masina langa un gard fara sa-i pese prea mult de cei din jurul lui, insa lucrurile au luat o intorsatura brusca pe timpul noptii. Unul dintre cei care nu a putut sa treaca de masina parcata aiurea a luat un spray si a vopsit intreaga masina.

Presa sibiana i-a contactat pe reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu pentru a vedea daca a fost deschisa vreo ancheta, insa nu a fost depusa deocamdata o plangere in acest sens. Confom Codului Penal, cel care a savarsit aceasta fapta grava risca o inchisoare de la o luna pana la 3 ani sau in cel mai bun caz o simpla amenda.

Ramane de vazut care va fi in cele din urma finalul cazului, desi daca nu va fi depusa nicio plangere nu se va deschide o ancheta din oficiu. Cert este ca vina apartine atat celui care a parcat masina aiurea, precum si a celui care vandalizat autovehiculul.

Cu siguranta ca nu este deloc confortabil sa mergi pe jos cateva sute de metri in aceasta perioada, dar metoda la care a recurs cel blocat este cu siguranta una mult prea dura. Chiar daca masina nu este una valoroasa, fiind vorba de o Dacie Logan paguba va fi resimtita de proprietar care daca si-a achizitionat un autovehicul ieftin cu siguranta a facut acest lucru pentru ca nu isi permitea luxui unui bolid.

Newsletter

Whatsapp