Si tu poti fi in pericol! O noua inselatorie face pagube uriase soferilor romani

Furt combustibil autoturisme

Daca esti sofer, atunci neaparat trebuie sa fii la curent cu ultimele inselatorii ale hotilor romani. Acestia au gasit o noua metoda de a face bani dar si de a produce pagube uriase celor ce le cad victime. Zece soferi au fost tinele hotilor, iar metoda pare destul de simpla.

Indivizii taie rezervoarele masinilor pe timpul noptii, iar ultimul caz a fost inregistrat in capitala. Totusi, este o metoda deosebit de periculoasa, deoarece benzina poate lua foc cee a ce inseamna o paguba foarte mare pentru posesorii automobilelor cu pricina. Bineinteles, aceasta metoda nu e deloc noua, dar de multe ori era intalnita la TIR-uri sau trenuri, foarte rar din autoturisme.

Cu toate ca nu obtin mare lucru, hotii fac pagube mari proprietarilor deoarece distrug pus si simplu rezervorul masinii pentru a il goli. Ultimul patit, un barbat, a circulat aproape doi kilometric pana si-a dat seama ca masina lui are o problema.

A reusit sa peticeasca rezervorul, insa este clar ca acesta nu va rezista prea mult. Trebuie sa stiti ca un rezervor nou costa de la o mie de lei in sus, in functie de marca masinii. Timpul este si el o paguba, deoarece va trebui sa petreceti ceva ore intr-un service auto pentru a il inlocui.

Politistii romani au inregistrat mai multe plangeri, insa niciun suspect nu a fost prins. Totusi, agentii recomanda soferilor sa instaleze sisteme de alarma pe masini dar si camera de supraveghere pentru a ii descuraja pe hoti.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter