Si-a parcat masinile in sufragerie pentru a le salva din fata uraganului Dorian!

Randy Jalil revine: de aceasta data cu doua masini si uraganul Dorian!

Nu e o gluma, nu! Randy Jalil a reusit, inca o data, sa dovedeasca ce poate face un adevarat iubitor de masini. Cum? Tanarul si-a parcat masina personala, un BMW E30 M3, si pe cea a celui mai bun prieten, un Volkswagen GTI (1984), in sufragerie.

Bine, veti spune, dar nu e deloc un lucru nou. De acord, dar trebuie neaparat sa aflati si motivul acestui gest. Randy a ales sa faca asta pentru a proteja cele doua modele clasice de furia uraganului Dorian!

Trebuie sa amintim ca Jalil ne-a atras pentru prima data atentia la finalul anului 2016, moment in care a parcat acelasi M3 in casa, tot pentru a-l proteja de un eveniment natural extrem: uraganul Matthew care se apropia de Florida.

De aceasta data, imediat ce a fost anuntata prezenta uraganului Dorian, tanarul a decis sa faca exact acelasi lucru, dar a reusit sa gaseasca ceva spatiu suplimentar si pentru un model clasic GTI.

Da, suntem de acord cu voi, imaginea acestei camere de zi cu doua masini in ea e senzationala, iar Jalil este, fara urma de indoiala, un adevarat iubitor de masini.

Intr-un interviu cu presa americana, Jalil a explicat si de ce a apelat la acest gest extrem. A fost vorba despre o idee de moment, deoarece garajul era ocupat cu masina prietenei lui, un Chevrolet Malibu (2018), si cu cea a fratelui sau, un Toyota Corolla (2018), asa ca nu a gasit o alta solutie.

"Nu va ganditi ca e ceva senzational, eu doar am incercat sa pun la adapost cat mai multe masini. Prietena mea, Amber Carpenter, n-a avut nimic impotriva pentru ca stie cat de mult iubesc masinile. Din fericire, uraganul de-abia si-a facut simtita prezenta in Port Saint Lucie, orasul in care locuiesc", a spus Jalil.

"Da, totul a supravietuit, chiar si lucrurile din jurul casei pe care nu am avut timp sa le ancorez. Trebuie sa recunosc, totusi, ca am fost foarte stresat pentru ca nu stiam incotro se indreapta uraganul si care vor fi daunele produse", a mai completat Randy Jalil.

Nu uitati ca modelul BMW E30 M3 este unul dintre cele mai iubite si cautate masini din gama producatorului german asa ca, pentru noi, e usor de inteles de ce Jalil a vrut sa il protejeze. De fapt, daca as avea si eu acest model, as fi tentat sa-i gasesc un loc permanent in sufragerie, chiar daca sunt convins ca "doamna" nu ar fi tocmai incantata de idee...

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter