Sebastian Ghita se ia de Stefan Mandachi: Tanarul cu metrul de autostrada sa faca ceva util

Sebastian Ghita in dialog cu Stefan Mandachi

Protestul original initiat de Stefan Mandachi a starnit reactii in diverse medii, iar persoanele publice s-au impartit in doua tabre. De-o parte cei care au apreciat gestul omului de afaceri sucevean de a construi un metru de autostrada din propriile fonduri și de cealaltă parte cei care considera ca protestul a fost doar un act teribilist, menit sa-i aduca initiatorului putina notorietate.

In a doua categorie se afla si Sebastian Ghita, fost politician, dat in urmarile internationala la un moment dat. Ghita si-a scris parerea despre acest subiect pe contul sau de Facebook, sfatuindu-l pe Mandachi sa faca unele lucruri mai "serioase": "Cum sa avem autostrazi ? Am citit cu surprindere ca o licitatie pentru construirea unui segment din Autostrada Sibiu – Pitesti a fost contestata dupa declararea castigatorului la cel mai mic pret. Contestatarul reclama pretul prea mic. Cand e mare pretul… de ce e mare ? Cand e mic…. de ce e prea mic? M-am gandit sa-i propun lui Stefan Mandachi, tanarul cu metrul de autostrada, sa faca de data aceasta ceva util. Un protest in fata firmei de constructii care a facut contestatia. Asa va reusi sa ajute la constructia a 13 km de autostrada si isi va folosi notorietatea pentru un lucru util. Nu o spun in gluma ! Chiar si Ministrul Transporturilor i se poate alatura la protest !!!", a scris Ghita pe retelele de socializare. 

Aproape instantaneu a venit si raspunsul lui Mandachi. Omul de afaceri sucevean a replicat folosindu-se ironii fine: "Sunt magulit, dar nu stiu ce putere am eu. Eu astept autostrazi in toata Romania. Daca as putea sa fiu util as face tot ce tine de mine. Nu am facut acest gest sa ma iubeasca lumea. Cand am facut filmul vazut si de dvs nu am aspirat la iubirea romanilor. Sunt coplesit. M-am focusat foarte mult pe proiectul asta. Acum e timpul sa ma focusez si pe compania mea. Oamenii imi spun sa mai vin si la serviciu. Cand vine 25 ale lunii trebuie sa scot miliarde bune din buzunar. Apar poze cu mine pe internet prin care as fi impotriva nu stiu cui. Eu nu am chemat pe nimeni la niciun protest suplimentar. Eu mi-am facut treaba cu protestul meu. Vreau sa vad ce se intampla acum. Eu sunt la suceava. Trebuie sa intelegeti ca nu depinde de mine. Ii rog din sufletul meu ii implor sa inceapa autostrada la Sibiu. Public ii rog din sufletul meu sa faca aceasta autostrada. Cand un om ca mine a facut un gest de curaj si mi-am vulnerabilizat de la familie la prieteni mi-am asumat ce am facut. M-am referit la autostrada pentru ca ma consideram las. Eu imi asum totul. De ce un act de curaj este considerat conspirational", a replicat Mandachi.

Videoclipul zilei
5 DOTARI AUTO PE CARE LE FOLOSIM GRESIT
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter