Se intampla in New Mexico: un sofer de Uber a fost arestat pentru ca ar fi participat la un jaf!

Se intampla in New Mexico: un sofer de Uber a fost arestat pentru ca ar fi participat la un jaf!

Se intampla in New Mexico: un sofer de Uber a fost arestat pentru ca ar fi participat la un jaf!

Ati citit bine: un sofer de Uber din Albuquerque (New Mexico) a fost ridicat, chiar de acasa, in luna februarie, deoarece politistii l-au suspectat ca ar fi fost soferul unui hot, cautat pentru un jaf armat.

Conform presei locale, pe 12 februarie, soferul de Uber Terry Owens ar fi luat in masina un client, al carui nume s-a stabilit ca este Austen Harris.

Owens l-a plimbat pe Harris prin oras si a facut o oprire la o statie de carburanti din nord-vestul orasului Albuquerque. Owens a declarat presei ca nu a observat ce a facut Harris cata vreme el a alimentat, dar a fost oarecum uimit ca acesta s-a intors la masina cu o foarfeca in mana. De-abia mai tarziu a aflat ca Harris tocmai jefuise respectiva benzinarie.

„L-am intrebat daca a cumparat ceva. Se purta ciudat si avea o foarfeca in mana, dar mi-a spus ca nu cumparat nimic, doar foloseste foarfeca pentru a taia cateva fire de pe jacheta pe care o purtam”, a declarat Owens.

La aproximativ o ora dupa ce Harris a coborat din masina, Owens a fost arestat de politisti chiar in fata casei sale, desi el nu si-a dat seama cu ce a gresit.

Binenteles ca autoritatile l-au informat in legatura cu actiunile lui Harris dar, dupa ce au stabilit ca Owens e doar un sofer de Uber complet inocent si nu un complice, i-au redat libertatea.

Pana la urma, politia locala l-a arestat si pe Harris si, conform plangerii penale, acesta si-ar fi recunoscut vinovatia, fiind condamnat la o sedinta prelungita de reabilitare intr-un centru de dezintoxicare.

Pana la urma, se pare ca nu doar pasagerii de Uber trebuie sa-si faca griji in legatura cu masina in care se urca, e o „strada cu doua sensuri de mers”…

VIDEOCLIPUL ZILEI