Scene incredibile in trafic. O soferita a condus sute de metri cu un barbat agatat pe capota VIDEO

Un incident incredibil a socat opinia publica, dupa ce imaginile cu un barbat dus pe capota de o soferita au fost postate pe internet.

Imagini incredibile au fost filmate de mai multi soferi, in Chisinau. O femeie a fost surprinsa conducandu-si masina, in timp ce un barbat sta agatat pe capota. Desi nu se stiu detalii despre cei doi protagonisti, presa locala scrie ca ar fi vorba despre un suplu, sot si sotie, care ar fi avut o cearta apriga.

In imaginile postate pe internet se poate observa cum barbatul alearga dupa masina in trafic si o prinde la o intersectie semaforizata. Incearca sa se urce pe capota pentru a o impiedica pe soferita sa plece, dar aceasta face manevre de mers cu spatele si cu fata alternativ, asfel ca barbatuul nu are sorti de izbanda. Omul se urca apoi pe bara din spate a masinii, agatat de traversele pentru portbagaj. Ulterior, la o alta intersetie semaforizata, profitand de faptul ca masina sotiei a fost prinsa intre alte doua masini, s-a mutat pe capota din fata.

Femeia a fost apoi filmata conducand pe o distanta insemnata cu barbatul pe capota. Politistii s-au autosesizat in urma imaginilor postate pe internet si incearca acum sa ii identifice pe cei doi protagonisti. Femeia risca chiar sa fie acuzata de tentativa de omor.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter