S-a suparat nea Gigi! Reactia lui Becali cand a aflat cati bani dau fotbalistii pe masini

Cati bani dau fotbalistii pe masini

Fotbalistii se dau in vant dupa masinii scumpe, iar dintre ei, jucatorii de la FCSB isi permit cele mai mari „arogante”.

Recent, Felipe Teixeira si-a cumparat noul Audi Q8, SUV-ul lansat anul trecut de germani. Masina costa o avere, iar fotbalistul portughez a fost nevoit sa scoata din buzunar salariu pe jumatate de an de la club, adica 80.000 de euro. Mijlocasul formatiei din Capitala castiga lunar 15.000 de euro.

Inaintea lui, Dennis Man si-a achizitionat tot un SUV german. Man se da mare cu un Mercedes de peste 100.000 de euro, care se gaseste si in garajul lui Ronaldo. Cu un salariu de 13.000 de euro, la 20 de ani, atacantul si-a cheltuit salariul pe un an pentru a-si luat bolidul.

Lui nea Gigi pare sa nu-i prea convina cum isi irosesc fotbalistii averea: „Ei folosesc banii pe care-i primesc de la Dumnezeu. Dar ei folosesc banii de la Dumnezeu in alte scopuri, fiecare face ce vrea.”. Patronul FCSB ar fi gasit, poate, de cuviinta ca jucatorii sa-si cheltuiasca cu simt de raspundere castigurile de la club, dar nu exista investitie mai de impact decat un bolid de lux, plimbat pe Dorobanți și afișat pe Facebook.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM VERIFICI DACA MASINA PE CARE O CUMPERI E FURATA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter