S-a laudat pe internet ca a modificat un BMW M4 si a ramas fara el! De ce i-a luat constructorul german masina acestui sofer

Un youtuber a ramas fara un BMW M4 dintr-un motiv stupid

Mandru de noul sau BMW M4 si de modificarile pe care le-a adus masinii, pentru un plus de performanta, un sofer pasionat a prezentat in detaliu, pe canalul lui de Youtube, tot ce a schimbat la autoturism. La scurt timp, constructorul bavarez l-a contactat pentru a inapoia de urgenta autoturismul.

YouTuber-ul Riccardo Senior a montat pe noua lui bijuterie auto o turbosuflanta hibrid, un sistem de injectie metanol si un sistem de evacuare de la Armytrix si in cateva zile a ramas pieton.

Motivul este unul cat se poate de simplu. Barbatul isi achizitionase masina printr-un contract deosebit de cel traditional. Este vorba despre un leasing realizat direct prin divizia de finantare a producatorului, in care clientul achita lunar o anumita suma si poate decide la finalul perioadei prestabilite de proba daca va cumpara masina, daca o va inlocui cu alta reinnoind contractul sau daca nu va achizitiona autoturismul deloc.

Asa cum este de asteptat, una dintre clauzele contractului este ca noul posesor al masinii sa nu intervina in niciun fel modificand autovehiculul, pe toata durata contractului.

Contactat de compania bavareza, care i-a cerut barbatului sa restituie de urgenta masina, youtuber-ul a afirmat senin ca a intentionat de la bun inceput sa modifice masina, motivat de faptul ca gestul sau i-ar putea aduce mai multe vizualizari pe platforma video.

Videoclipul zilei
ROTIREA ANVELOPELOR - CAND SI CUM SE FACE?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter