O romanca face inconjurul lumii cu un Porsche 911 din 1971

Porsche 911 Inconjurul Lumii

Inconjurul lumii este un vis la care orice pasionat de calatorii, si nu numai, se gandeste ori de cate ori are ocazia. Daca mai vorbim insa si despre inconjurul lumii la volanul masinii preferate ii facem imediat curiosi si pe pasionatii auto care ne citesc! Ei bine, chiar asa, cum ar fi sa puteti pleca intr-o calatorie in care sa va propuneti sa inconjurati intregul glob pamantesc la volanul unei masini pe care o iubiti mult de tot?! Bineinteles, ar fi un vis la care putini dintre noi au curajul de a se gandi macar. Avem insa un exemplu concret astazi pentru voi, o romanca si un italian stabiliti in Italia plecand in calatoria vietii lor!

Asa cum spuneam, este vorba despre un cuplu stabilit in Florenta, Italia, format dintr-o romanca si un italian. Cei doi au pornit intr-o calatorie in care isi propun sa faca inconjurul lumii la volanul masinii pe care o iubesc ei cel mai mult pe lumea asta.

Mai exact, peste 900.000 de kilometri vor fi parcursi de cei doi intr-un Porsche 911 fabricat tocmai in 1971. Ce este si mai interesant este ca este pentru prima data cand se face un tur al lumii cu o asemenea masina.

Cei doi protagonistii ai povestii noastre de astazi s-au pregatit asa cum se cuvine pentru aceasta aventura, incercand sa puna toate detaliile la punct in ultimul an de zile. De asemenea, cei doi si-au facut si un web-site oficial si mai multe pagini de socializare pe diferite retele sociale, prin intermediul acestora urmand sa posteze detalii de pe traseu. Tot asa au aparut si primii sponsori care ii vor ajuta pe cei doi sa isi duca la bun sfarsit aceasta calatorie fantastica! Conform planului facut de ei, inconjurul lumii la volanul acestei masini ar urma sa dureze aproximativ doi ani.

Masina cu care au plecat cei doi la drum are toate piesele originale, prezentandu-se la momentul actual intr-o stare extrem de buna. Inaintea italianului, masina despre care vorbim astazi a mai avut un singur proprietar.

Cei doi stiu foarte bine ca nu este o masina moderna, insa sustin ca si-au dorit foarte mult sa plece cu acest model in aceasta experienta. De asemenea, cei doi recunosc ca nu este vorba nici despre cea mai confortabila masina, sustinand ca vor incerca sa evite pentru un timp cat mai lung iarna cu ale ei temperaturi scazute!

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter