Un alt samsar incurca anunturile! Iata ce Renault Clio vinde acesta... nu a fost folosit ca taxi...

Renault Clio 2012 Taxi De Vanzare

Ei bine, cu totii ne-am aflat in momentul in care am vrut sa vindem masina. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa gandim un anunt destul de real si de concret care sa nu il faca pe posibilul cumparator sa fuga si sa spuna ca este o inselatorie.

Al doilea lucru de pe lista a fost sa cautam absolut toate site-urile de anunturi auto din Romania si sa ne postam anuntul acolo. Si noi avem o sectie de anunturi auto, asa ca poti oricand, cu incredere, sa folosesti site-ul nostru pentru a-ti vinde masina.

Dar ce te faci cand ai… mai multe masini si pare ca nu mai ai habar ce anume vinzi? Sau… te regasesti in situatia in care iti repeti in minte ca nu trebuie sa spui ceva si cand deschizi gura fix aia spui.

Citeste si: Skoda Octavia pusa la vanzare cu mai putini kilometri... Iata ce greseala a facut samsarul!

Se pare ca un cetatean de pe plaiurile noastre - unde frunza tine loc de evantai pentru oaie - s-a gandit atat de mult cum sa formuleze un anunt auto incat a dat pe langa si a spus exact opusul a ceea ce-si dorea sa spuna.

Ei bine, iata cum un Renault Clio din 2012 se prezitnta a fi in stare buna, excelenta as putea spune, aproape daca e folosit si nimeni altcineva decat proprietarul si familia nu a patruns in automobil. Doar cei luati la taxi… a… pardon… automobilul nu a fost folosit pentru serviciile de taximetrie. Nu, in niciun caz. Puteti cumpara cu incredere.

Si daca ne uitam si peste imagini ca sa vedem ce ni se ofera, dam de un Renault Clio din 2012 cu dungi galbene, insemne ale serviciului de Taxi care - atentie! - au fost aplicate pe model de insusi francezi pentru ca asa si-au dorit sa arate aceasta masina.

Nu va faceti griji - va mai spun inca o data - masina nu a fost folosita ca taxiu niciodata. E doar un facelift nascocit de francezi la o bere si omul nostru a fost fericitul posesor al acestui model unic in lume! Da, da! I-au scris pe ea chiar si tariful in romana ca nu cumva sa se simta omul discriminat sau ceva.

Tin totusi sa cred ca o fi fost vreo comanda speciala sau ceva. Altfel nu are cum… daca omul zice ca nu a facut taxi pe ea… trebuie sa-l credem, nu?

Ei… ce ti-e si cu romanii acestia grabiti care nu s-au trezit bine de dupa Revelion si au zis ca poate poate le surade norocul la inceput de an.

Te-ar mai putea interesa:

Lexus IS cumparat din Anglia, amanetat in Romania! Iata ce poveste se afla in spate!

Ai loc de parcare platit la primarie? Iata ce-ti interzice Politia Romana sa faci!

Newsletter

Whatsapp