Raspunsul genial dat de un taximetrist din Bucuresti unui client care a avut o cerinta... speciala

Taximetristii sunt obisnuiti cu cereri mai ciudate din partea clientilor, insa ce a patit un sofer din Bucuresti intrece orice imaginatie.

Taxi comanda shaorma

Un sofer de taxi din Bucuresti a povestit pe Facebook despre cea mai ciudata comanda pe care a avut-o. Cu cateva zile in urma, barbatul a preluat o comanda din zona Berceni. Cu putin timp inainte sa ajunga sa-si ridice clientul, acesta l-a contactat pe chat-ul din aplicatie cu o cerere mai speciala.

Clientul i-a transmis ca de fapt nu are nevoie de transport si i-a cerut sa se duca sa ii cupere o saorma. Si nu de oriunde, ci de la celebra saormerie Dristor, aflata la distanta de cativa kilometri de zona in care se facuse comanda.

"Se poate sa veniti la destinatie sa va dau niste bani sa-mi luati saorma de la Dristor? Iti platesc cursa si te si cinstesc. Se poate? Daca nu. nu mai veni", i-a scris clientul.

Deranjat de atitudinea acestuia, dar si de faptul ca a asteptat pana cand a ajuns in fata blocului pentru a-i spune cerinta sa, taximetristul l-a refuzat cu un text genial. "Nu tii post?", i-a scris taximetristul, care a preluat apoi o comanda. Conversatia a fost postata apoi pe Facebook.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter