Rafa Nadal, masina de tenis. Cum arata garajul Regelui Zgurii?

Rafael Nadal Masini

Masini scumpe in lumea sportului? Probabil ca primul cuvant care iti vine in minte este "fotbalist". Intr-adevar, sportul-rege ofera multi bani, iar protagonistii nu se sfiesc sa cumpere bolizi de lux. Insa nu doar fotbalistii au masini de colectie, ci si jucatorii de tenis. E si cazul marelui campion spaniol Rafael Nadal.

Rafa Nadal este unul dintre cei mai mari jucatori de tenis din istorie, cu rezultate senzationale in toate turneele de Grand Slam, unde a triumfat de 17 ori. 11 dintre acest trofee au fost obtinute pe zgura de la Roland Garros, spaniolul obtinand, astfel, titulatura de Regele Zgurii.

Rafael Nadal nu este, insa, doar un sportiv desavarsit, ci si un pasionat de masini. In garajul sau se afla cateva automobile de lux, pe care oricine si le-ar dori. Aston Martin, Ferrari, Mercedes-Benz, Bentley si Kia. Asa arata colectia impresionanta a matadorului Nadal.

Sa vedem cam ce poate, spre exemplu, Aston Martin-ul DBS detinut de Rafa. Coupe-ul in 2 usi ascunde sub capota un motor V12 de 5, 9 litri, care poate produce 725 cai putere. Atinge 100 km/h in mai putin de 4 secunde, iar viteza maxima este de 320 km/h. DBS in varianta 2018 are pret de pronire de 308 000 dolari!

Liderul ATP se mai poate lauda, asa cum scriam si mai sus, cu un Mercedes-Benz SL55, care impresioneaza pe orice sosea de pe Mapamond. Masina sport de culoare rosie, la fel ca zgura de la Paris, atat de iubita de Rafa, are un motor V8 de 5,4 litri, ce dezvolta 476 cai putere si un cuplu de 720 nm. Poate ajunge la 200 km/h in mai putin de 16 secunde!

Si tot un Mercedes-Benz, castigat de Nadal in 2015 in turneul de la Stuttgart, ne atrage atentia! Este vorba despre un AMG GT S, evident in 2 usi. Bijuteria galbena(o culoare deloc pe gustul lui Rafa) este echipata cu un motor V8 de 4 litri ce dezvolta 510 cai putere, poate atinge 100 km / h în numai 3,9 secunde, iar viteza maxima este de 310 km/h.

Iar la final sa nu uitam ca din garajul lui Rafa Nadal nu putea lipsi macar o masina Kia! Spaniolul a fost ambadasorul producatorului sud-coreean pentru aproape un deceniu.

Newsletter

Whatsapp