Proiect ambitios, unic in Romania! O blonda face inconjurul tarii la volanul unui tractor!

Patricia Pop face inconjurul tarii la volanul unui tractor

Proiect ambitios al uneia dintre cele mai frumoase soferite de la noi si, cu siguranta, cea mai frumoasa conducatoare de... tractor. Patricia Pop si-a propus sa bata tara-n lung si-n lat la volanul unui utilaj agricol.

Absolventa de Jurnalism, Patricia este atrasa de tot ce inseamna agricultura si activeaza in presa de profil de peste 15 ani. A vrut sa imbine utilul cu placut si, in felul acesta, a decis sa strabata tara la volanul unui tractor cu scopul de a atrage atentia asupra potentialului agricol, turistic si gastronomic al Romaniei. Mai mult, prin proiectul „Romania vazuta din tractor”, Patricia isi propune sa identifice problemele si nevoie cu care se confrunta fermierii si producatorii agricoli din tara noastra.

Daca va reusi sa isi atinga obiectivul, bucuresteanca va deveni prima femeie care a strabatut tara la volanul unui utilaj agricol.

Jurnalista a urmat cursurile scolii de tractoristi si spera sa ia examenul din prima. In caz contrar, va conduce un tractor de pana in 3,5 tone, asa cum ii permite permisul pe care il detine, insa instructorii sunt optimisti si spun ca nu va avea probleme la obtinerea categoriei Tr.

„Am facut toate chestionarele, iar la practica ma descurc”, sustine frumoasa soferita, care isi va incepe calatoria pe 1 iulie. Traseul ei porneste din Craiova catre Mihail Kogalniceanu, trecand prin Calarasi. La sfarsitul lunii iunie, blonda isi propune sa ajunga in localitatea Ovidiu din judetul Constanta, unde se incheie prima etapa a ineditei calatorii.

Traseul va continua prin Dobrogea si Baragan. In 2020, Patricia vrea sa ajunga in Campia de Vest, iar in 2021, curajoasa soferita vrea sa strabata Campia Moldovei.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter