Procesul impotriva lui Jeremy Clarkson s-a terminat! Vezi ce urmari a avut!

Jeremy Clarkson

„Nu l-am lovit nici in plex, nici cu pumnul in fata”... ar fi spus Jeremy Clarkson daca ar fi fost presedintele Romaniei. Nu stim cat l-a costat gestul pe fostul presedinte, dar stim sigur ca pe Jeremy Clarkson l-a costat 126.000 de euro, ca sa nu mai punem la socoteala scuzele publice.

Daca esti nou pe aici si nu ai idee despre ce vorbesc, iti voi spune imediat. In ziua de 4 martie 2015 s-a semnat destramarea renumitei echipe de prezentatori de la Top Gear, dar si iesirea lui Jeremy Clarkson din peisajul emisunii auto. Se pare ca prezentatorul si-a pierdut cumpatul si l-a lovit, cu pumnul, pe unul dintre producatorii emisiunii Top Gear.

Producatorul despre care vorbim se numeste Oisin Tymon. In urma acestui acces de furie, cei trei – Clarkson, Hammond si May – au trebuit sa paraseasca show-ul. Au semnat un contract de trei sezoane cu cei de la Amazon pe un al proiect cu tema auto. Intre timp, Top Gear si-a construit o echipa de prezentatori, printre care si Matt LeBlanc sau, cum il cunoastem multi dintre noi, Joey Tribbiani din serialul „Friends”.

In cateva zile conflictul dintre cei doi implineste un an, dar ceea ce este cel mai important este ca Jeremy Clarkson si Oisin Tymon si-au incheiat socotelile si procesul a luat sfarsit. Pumnul si injuriile lui Jeremy Clarkson au costat 126.000 de euro si scuze publice. Scuzele publice ale lui Clarkson au fost urmatoarele: „Doresc sa ii cer scuze, inca o data, in mod public, lui Oisin Tymon pentru incident si pentru ceea ce a urmat dupa. Vreau sa repet ceea ce am mai spus, si anume că nu este vinovat pentru tot ce s-a intamplat. Vreau sa fie clar si ca abuzurile la care a fost supus dupa incident nu au nicio garanție si imi pare rau ca a trebuit sa treaca prin asa ceva. Sunt multumit ca aceasta problema s-a rezolvat. Oisin a fost intotdeauna o parte creativa a echipei Top Gear si ii urez succes in proiectele sale viitoare.”

Dupa multa vreme in care Oisin Tymon a stat departe de televiziune pentru a-si incheia socotelile cu Jeremy Clarkson, acesta se intoarce la BBC. Avocatul sau afirma ca: „procesul s-a incheiat, iar Oisin este bucuros sa lase in urma aceasta problema. Oisin apreciaza susținerea primita in ultima vreme, inclusiv din partea BBC, motiv pentru care va ramane dedicat muncii sale de creatie in cadrul BBC.”

Cu toate ca Jeremy, Hammond si May au adus un plus de savoare brandului Top Gear, gestul lui Clarkson ne demonstreaza ca tot ce ai construit de-a lungul timpul se poate frange intr-o fractiune de secunda.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter