Video. Primul taxi zburator electric a fost testat cu succes in Germania. Intram intr-o noua era!

Primul taxi aerian a fost testat

Omenirea intra intr-o noua era. Momentul in care transportul se va muta aproape in totalitate in spatiul aerian pare sa fie mai aproape decat ne-am fi inchipuit. Zilele trecute, in Germania, a fost testat cu succes un prototip de taxi aerian. Ideea nu este noua. Mai multe tari incearca sa cucereasca spatiul cu astfel de automobile, insa cel facut de Lilium are ceva special.

Imaginile difuzate de constructor ne demonstreaza ca taxiul electric german are cateva plusuri, care vor fi greu de egalat de catre ceilalti aspiranti la un astfel de mijloc de transport. Asa cum se poate observa in filmuletul de mai sus, inventia nemtilor se poate ridica si poate ateriza in pozitie verticala si poate zbura doar pe orizontala, cerinte esentiale pentru felul in care umanitatea si-a inchipuit, de-al lungul timpului, taxiurile zburatoare.

E lesne de inteles ca autovehicului functioneaza cu baterii si ca este manevrat cu ajutorul unei telecomenzi, insa la cum se prezinta situatia in momentul de fata, lucrurile vor evolua rapid si, dupa toate probabilitatile, in 2025, oamenii se vor putea deplasa cu ajutorul acestor minunatii conceputa de mintile luminate ale domeniului auto.

Vehiculul zburator din imagini este conceput cu doua locuri, insa potrivit estimarilor, in scurt timp vor aparea si modelele capabile sa transporte cinci pasageri, asemenea unei masini normale.

Lilium Jet incearca sa revolutioneze deplasarile pe distante scurte. Bateriile sale alimenteaza 36 de motoare electrice si potrivit companiei, aeronava poate zbura cu pana la 300 de kilometri pe ora. Startupul pariaza pe comoditate si spune ca serviciul va fi accesibil tuturor.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM VERIFICI DACA MASINA PE CARE O CUMPERI E FURATA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter