Cat costa un Chrysler Sebring deghizat in Bentley Continental GTC?...

Chrysler Sebring Bentley Continental GTC

Incepem tot cu o intrebare: stiti vreo masina mai buna decat Chrysler Sebring? Sigur nu poate fi un Sebring pozand ca un model Bentley Continental GTC din 2015...

Lasand deoparte orice gluma, aceasta replica interesanta a fost postata pe eBay, cel care o vinde cerand nu mai putin de 85.000 de dolari pentru ceva ce a fost, la un moment dat, un Chrysler, construit insa in Michigan si nu in Crewe (Marea Britanie). Cu toate acestea, masina beneficiaza de o gramada de componente Bentley.

De ce am lua in considerare o asemenea masina?

Probabil ca voua nu va place, sau cel putin speram sa nu o luati foarte in serios. Vanzatorul sustine ca atunci cand era nou, acest Continental GTC (2015) costa de doua ori mai mult decat aceasta replica.

In primul rand, bunul simt ne spune ca putem cumpara un model real Bentley Continental GTC la mana a doua, in Statele Unite, la aproximativ 50-60.000 de dolari. Mai mult, kilometrajul ar putea fi mult mai bun, iar motorul va fi un W12, cu de doua ori mai multi cilindri decat aceasta replica.

Ce e bun la aceasta replica?

Daca sunteti interesati sau cel putin curiosi in legatura cu transformarea acestui Sebring, trebuie sa stiti ca masina beneficiaza de cateva componente complet autentice: bordul si volanul, ceasul Breitling, suportul pentru ochelari, emblemele sau logo-urile.

La fel de importante sunt si stopurile autentice, cele patru noi jante (cu pneurile necesare), geamurile intunecate, luminile LED, butoanele din fibra de carbon, schimbatorul metalic, ranforsarile din otel ale portierelor, scaunele frontale electrice, etrierele de frana de culoare rosie sau brelocul Bentley.

Exista, bineinteles, si cateva mici probleme, iar vanzatorul nu ezista sa vorbeasca despre ele. De exemplu, geamul de pe partea soferului se ridica destul de incet, garniturile nu sunt chiar atat de etanse iar capota are o cursa destul de limitata.

Pana la urma, desi masina arata ca un Bentley, din punct de vedere mecanic nu este altceva decat un Chrysler V6 cu tractiune frontala, adica nu chiar cea mai opulenta dintre combinatii.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter