Posesorul acestui Jaguar a primit sapte amenzi in cateva luni! Cum explica politistii locali din Timisoara!

Amenzi de 6000 de lei pentru un cetatean elvetian

6000 de lei in doar cateva luni. Acesta este pretul pe care l-a platit posesorul masinii din imaginea de mai sus pentru arogantele de care a dat dovada. Politia Locala din Timisoara a fost neiertatoare cu cetateanul evetian de origine sarba, care a crezut ca poate scapa de probleme datorita faptului ca nu este nascut in localitatea de pe Bega!

Culmea, toate amenzile incasate de K.D. au fost pentru ca respectivul bolid a fost parcat sau a circulat prin zone interzise.

„Cel in cauza a fost depistat anul acesta de mai multe ori stationand in locuri in care acest lucru este interzis prin indicatoare, dar a si circulat in zone cu acces interzis, cum ar fi Piata Sfantul Gheorghe, Marasti, Gh. Dima cu Gh. Lazar, E. Grigorescu, Augustin Pacha, cu autoturismul sau marca Jaguar, pe care are numere straine. Cel in cauza a fost identificat ca fiind K.D., de 23 de ani, cetatean sarb nascut in Elvetia si cu acte de rezidenta in Romania. Tanarul a acumulat pentru faptele sale un numar de sapte procese verbale de constatare a contraventiei la OUG 195/2002, atat pentru stationare in locuri interzise cat si pentru circulatie pe strazi cu accesul interzis, avand de achitat suma totala de 6.525 lei”, au informat reprezentantii Politiei Locale intr-un comunicat de presa. 

Asa ca aroganta se plateste cu varf si indesat, iar o cetatenie straina nu te fereste de rigorile legii din Romania, iar elvetianul de origine sarba a simtit asta pe pielea lui atunci cand a fost nevoit sa achite toate amenzile amintite.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter