Porsche decapotabil, din '90, tinut in garaj 24 de ani! Se vinde la licitatie si are putin peste 20.000 de kilometri in bord

Porsche tinut in garaj 24 de ani, scos la licitatie

Si-a tinut masina in garaj vreme de 24 de ani si acum s-a decis sa o scoata la licitatie. Autovehiculul este unul de lux si se afla in stare impecabila, motiv pentru care proprietarul a decis sa o ofere celui care e dispus sa plateasca mai mult pentru „comoara” din garaj.

Este vorba despre un Porsche 944 S2 decapotabil, cu interior partial din piele, de culoare crem, cutie manual cu 5 trepte de viteza si... doar 24.000 de kilometri parcursi.

Autovehiculul are 208 cai putere si atinge suta de kilometri in aproximativ 6 secunde. Nu e prea rapida pentru gusturile impatimitilor de viteza si adrenalina, dar cu siguranta suficient de iute pentru soferii de acum trei decenii.

Faptul ca a fost tinuta in garaj 24 de ani poate reprezenta si un dezavantaj, pentru ca, dupa o perioada atat de lunga in care nu a fost rulata, cu siguranta masina trebuie sa treaca pe la un service.

Porsche-ul se vinde in Statele Unite, unde se afla si posesorul care si-a scos bijuteria la licitatie. Pretul la care a ajuns cu cinci zile inainte de incheierea licitatiei este de 10.000 de dolari, iar proprietarul asteapta oferte si mai bune in zilele urmatoare.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter