Nici macar un satelit nu se poate ridica la inaltimea unui Porsche 911 R

Porsche 911 R

Pentru a fi promovat cat mai bine, un brand trebuie sa aiba la activ cel putin o campanie publicitara de lansare sau de promovare, daca brandul nu este chiar nou pe piata. Echipa de marketing din compania Porsche stie asta foarte bine, asa ca au gandit un spot publicitar pentru a ne arata cat de rapid poate fi un 911 R.

Daca pana acum am avut de-a face cu articole despre aceasta masina puternica si fotografii care sa ne arate ca are si un look interesant, iata ca Porsche 911 R beneficiaza si de un spot publicitar care ii scoate in evidenta calitatile despre care s-a tot vorbit de la Geneva incoace.

Clipul prezinta un joc de-a v-ati ascunselea care ii are ca protagonisti pe Porsche 911 R, cu motor aspirat si transmisie manuala dar si un... satelit. Evident ca motorul cu o capacitate de 4.0 litri tras de 500 de CP si un cuplu motor de 460 Nm, imbracat intr-o caroserie care cantareste 1.370 de Kilograme, castiga in fata satelitului.

Cei 500 de CP si cuplul motor de 460 de Nm sunt pusi in functiune de o transmisie manuala in sase trepte de viteza, Porsche 911 R ajungand la o 100 km/h in doar 3.7 secunde, iar limitatorul de viteza din bord isi va opri acul fermecat acolo unde este scris 322. Chiar daca se spune despre Porsche 911 R ca seamana putin cu Carrera la infatisare, botul si partea din spate a masinii sunt inspirate dintr-un GT3.

Spoilerul de pe spate care iese la suprafata singur este o noutate fata de GT3 care avea un spoiler fix si neinsufletit, fata de cel de pe 911 R prezentat in martie la Salonul Auto de la Geneva.

Daca il analizam putin, mai observam prelungirea barii din fata, fina dar existenta, fantele de aer si logo-urile laterale, dar si dungile rosii care se afla acolo ca sa nu uitam ca avem de-a face cu un Porsche 911 R editie limitata.

Asadar, Salonul Auto de la Geneva lanseaza pe piata un Porsche 911 R cu transmisie manuala, in sase trepte, motor aspirat cu o capacitate de 4.0 litri, 500 de CP, o limita de viteza de 322 Km/h, un cuplu motor de 460 Nm, toate imbracate intr-o hainuta interesanta care nu cantareste mai mult de 1.370 de Kilograme, produsului final trebindu-i numai 3.7 secunde ca sa ajunga la viteza de 100 Km/h. Va intrebati daca poate sa intreaca, pe bune, un satelit? Sa ne amintim, totusi, care este scopul unui spot publicitar.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter