Nu ne asteptam la asta: un Porsche 911 Carrera 3.2 Speedster clasic care duce in spate o... rulota!

Porsche 911 Rulota

Modelul Porsche 911 Carrera 3.2 Speedster a fost produs doar in perioada ianuarie - iulie 1989, astfel ca marca germana a ajuns la doar 2.104 de exemplare.

Ei bine, se pare ca Volker Schiersch nu e deloc interesat de raritatea acestei maini, asa ca foloseste Speedsterul cu o mica rulota atasata, calatorind astfel prin toata Europa.

Uitati de modelul 911 cu spatiu de campare pe acoperis, aceasta pare sa fie cel mai bun mod de a calatori!

Schiersch a cumparat acest 911 Speedster acum ceva ani, fiind ultima sa achizitie in materie de masini Porsche. "Masina era perfecta iar finisajul argintiu metalic este nu numai fara varsta, dar si mult mai rar decat rosu Guards, negru sau alb Grand Prix", a declarat acesta despre masina.

"Cel mai frumos lucru ramane, insa, zgomotul produs de motorul boxer in sase cilindri, racit cu aer. Sa te afli la volanul acestei masini inseamna placere pura. Trebuie sa fii mereu atent la volan, dar cel mai mult imi place sentimentul de a face parte din ceea ce se petrece pe drum", a mai spus domnul Volker Schiersch.

Modelul Carrera 3.2 Speedster este, din cauza celor doua nacele din fibra de sticla, o masina de doua locuri, iar Porsche a gandit acoperisul doar pentru situatii de urgenta ocazionale.

In felul asta, masina scapa de nu mai putin de 70 de kilograme, si asta in comparatie cu orice versiune decapotabila 911 din aceeasi perioada.

Carligul de remorcare atasat masinii domnului Schiersch este un accesoriu original pentru modelul Porsche 911 si are atasat de el o remorca originala Hymer Eriba Puck, din 1975. Si rulota a fost vopsita intr-o nuanta personalizata de culoare, cea a lui Porsche 980, binenteles argintiu metalic.

Proprietarul sustine ca, inainte de aparitia modelului Speedster in colectia sa personala, masina folosita pentru a tracta remorca era o versiune 911 Targa.

Daca in trecut, domnul Schiersch folosea masina pentru a merge in excursii mai lungi, in acest moment mai calatoreste doar pentru a-si vizita nepotii in Düsseldorf si Osnabrück (Germania), dar are in planuri un drum mai lung.

"Poate ca voi ajunge din nou, cat de curand, la Salzburg", a declarat proprietarul chiar celor de la Porsche.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter