Politistii din Olt, urmarire cu focuri de arma trase asupra unei carute

Politistii din judetul Olt au fost nevoiti sa isi foloseasca armamentul din dotare in actiunea de urmarire a unei carute. Ei incercau sa prinda mai multe persoane care au jefuit locuinta unei femei si l-au agresat pe un vecin al victimei, care le-a surprins in momentul comiterii faptei.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Olt, luni seara, o femeie din comuna Gradinari a sesizat faptul ca a surprins trei persoane in timp ce sustrageau mai multe bunuri dintr-o locuinta. Un vecin al acesteia ar fi incercat sa le impiedice, insa acestea au devenit agresive, aplicandu-i mai multe lovituri, dupa care ar fi parasit locuinta cu o caruta.

Politistii care au ajuns la locul solicitarii au pornit in urmarirea acestora si, intrucat persoanele respective nu s-au supus somatiei de a opri, politistii au tras focuri de arma in plan vertical si asupra anvelopelor atelajului, fara a exista victime sau pagube.

Oamenii legii au identificat si dus la sediul postului de politie doi barbati, de 24 si 38 de ani, ambii din municipiul Slatina. Totodata, a treia persoana, care ar fi fost implicata in eveniment, a fost identificata, politistii desfasurand activitati pentru prinderea ei.

Cei doi barbati prinsi au fost audiati de politisti, fiind cercetati pentru talharie calificata.

Videoclipul zilei

Newsletter