Parcare subterana"¦ peste noapte! Afla ce a patit acest sofer!

Groapa Masina Ramnicu Sarat

Autoritatile din Ramnicu Sarat au cu ce sa se mandreasca. Daca altii se chinuie cu anii sa construiasca o parcare subterana in oras, in localitatea buzoiana aceasta a aparut… in toiul noptii.

Si nu, nu a fost facuta de primarie, ci de natura. Sau de cei care au turnat asfaltul fara minte. Mirare a fost si pe soferul care si-a parcat masina in fata blocului si a gasit-o… la trei dimineata in ditamai cracterul. Parcarea aparuta peste noapte si-a anuntat prezenta cu un zgomot puternic care i-a scos din case pe oameni.

Ceva mai tarziu peste zi, la lumina diminetii, autoritatile locale au venit sa imprejmuiasca zona. Ca sa fie sigure ca scapa de soferii gura casca, au deviat si traficul. Cu alte cuvinte i-au inghesuit pe soferi pe un drum secundar. Interesant este ca terenul a luat-o la vale chiar pe drumul European 85 care traverseaza orasul.

Dupa ce au recuperate masina din crater, autoritatile si-au dat seama ca acolo se afla o pivnita veche de vreo patru secole. Oamenii de la muzeu le-au spus ca sub intregul oras ar fi o adevarata retea de drumuri si pivnite brancovenesti. Nu este de mirare, acolo a fost candva o vama.

Intrebarea care se pune este cum au ajuns drumarii sa asfalteze un ditamai drumul European fix pentru un asezamant cu ceva valoare istorica. Acum, specialistii de la muzeu se gandesc cum sa faca sa conserve totusi descoperirea facuta, cu noroc, peste noapte.

Una peste alta, autoritatile vor sa afle cum s-a ajuns la aceasta situatie si mai ales… de ce pamantul s-a surpat. De partea cealalta, soferul ghinionist va trebui sa gaseasca o solutie sa isi repare masina. Nu are CASCO asa ca va trebuie sad ea ceva bani pe reparatii.

Daca credeai ca e pur si simplu o intamplare singulara, iti spun ca, la cateva ore distanta, o masina de gunoi a fost si ea pe jumatate inghitita intr-o groapa “rasarita” peste noapte in asfalt. S-a intamplat la Resita.

Nu doar la noi rasar craterele in mijlocul drumului, desi stiu ca esti sigur ca asa e. Ei bine, in Georgia, Statele Unite ale Americii, o autocisterna cu vreo 6 tone de apa incarcatura a fost inghitita de un crater aparut in asfaltul unei parcari.

Si tot in Statele Unite ale Americii, in urma cu doi ani, 15 masini au cazut una peste asta intr-un crater imens aparut in parcarea unui restaurant.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PRET ARE CEL MAI IEFTIN TESLA MODEL S SECOND HAND?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: stiridebuzau.ro

Newsletter