Oana Roman a facut scandal cand a vazut ce coada e la schimbarea permisului de conducere. Ce a spus vedeta dupa ce a ajuns la ghiseu

Oana Roman si-a schimbat permisul de conducere

Oana Roman a fost nevoita sa-si schimbe permisul de conducere in urma cu cateva zile. Cand a ajuns la sediul serviciului de specialiate, fiica fostului premier, Petre ROman, a luat foc. Acesteia nu i-a venit sa creada cata lumea astepta sa faca acelasi lucru ca si ea. In consecinta a luat masuri imediate. In mediul online.

Oana a postat o fotografie cu bonul de ordine mult visat, dupa care a postat si un mesaj critic la adresa celor care se ocupa de bunul mers al lucrurilor in institutia respectiva, plangandu-le de mila inclusiv colegilor sai de suferinta pentru orele pierdute in zadar pentru a reusi sa isi schimbe actele necesare: „Azi m-am dus sa-mi schimb permisul auto! Am luat bon de ordine! Erau 63 de oameni inaintea mea! Cum sa stai sa astepti ore in sir cand poate mai ai si alte treburi! Se poate face ceva ca sa nu mai stam la cozi ca pe vremea lui Ceausescu?”, a scris Oana Roman pe contul ei de Facebook.

In cele din urma, se pare ca fosta realizatoare tv a izbutit sa-si atinga obiectivul si are un permis valabil pentru o buna bucata de vreme, scapand astfel de grijile aglomeratiei.

Oana Roman a absolvit la Scoala Centrala din Bucuresti. Prezentatoarea TV se numara printre vedetele care au studiat in strainatate. Vedeta a terminat liceul in anul 1994, iar apoi a mers sa studieze la Sorbona pana in 1998. Oana Roman a studiat la Scoala de Inalte Studii in stiintele informatiei si comunicarii – CELSA de la Sorbona. Vedeta a fost sefa de promotie. Oana Roman a avut cea mai mare nota din promotia ei la lucrarea de masterat, punctajul pe care l-a obtinut a fost de 17,5 din 20.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI SCUMPE 7 MASINI DIN ISTORIE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter