O Tesla a luat foc în timp ce se afla la incarcat! S-a facut scrum in cateva minute

Tesla in flacari la incarcator

Imagini halucinante cu o masina Tesla model S, care a luat foc in timp ce se afla la incarcat, intr-o benzinarie. Incendiul a fost atat de rapid si puternic incat nu a mai ramas nimic din automobilul electric. Pompierii sositi la fata locului nu au mai putut salva nimic din bolidul american.

Scenele neobisnuite au fost consemnate in orasul belgian Anvers, iar pentru astfel de situatii au intervenit echipajele speciale pentru asemenea cazuri. In Belgia exista un departament special pentru interventii in cazul problemelor aparute la autoturismele electrice. De altfel, felul in care focul a fost stins a avut ceva special pentru ca masina a fost ridicata cu o macara si apoi scufundata intr-un bazin mare cu apa pentru a se evita astfel o probabila reaparitie a focului.

Astfel de accidente se produc, reprezentantii celor de la Tesla considera ca astfel de situatii vor aparea din ce in ce mai rar in cazul produselor livrate de cunoscuta companie nord americana. Unul dintre primii pasi in acest sens a fost facut in urma cu cateva luni, cand specialistii din laboratoarele Tesla au realizat o imbunatatire la baterie, dupa ce s-a constatat ca aceasta este una dintre cele mai frecvente cauze ale incendiilor.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter