O soferita a ramas fara frane pe autostrada. Ce au facut politistii penetru a o ajuta pe femeie

Se intampla, de multe ori, ca masina sa ramana fara frane din cauza anumitor defectiuni. Este si cazul aceste soferite din SUA care a fost ajutata de serviciul 911 pentru a opri automobilul pe care il conduce.

O soferita a ramas fara frane pe autostrada. Ce au facut politistii penetru a o ajuta pe femeie

A ramane fara frane la masina este un vis urat pe care niciun sofer nu il doreste. Totusi se intampla in multe cazuri, iar urmarile sunt dezastruase. Este si cazul aceste soferite din Statele Unite ale Americii care a ramas fara frane atunci cand conducea masina pe autostrada.

Soferita ajutata de serviciul 911 pentru a opri masina

O soferita de 20 de ani din Statele Unite ale Americii a trecut prin clipe de groaza atunci cand franele masinii sale au cedat. Aceasta conducea masina pe o sosea din Statul Ohio, iar cand a realizat ca sistemul de franare a cedat si nu mai poate sa incetineasca automobilul, a decis sa contacteze serviciul de urgenta 911.

Citeste si: Cum arata un motor V8 caruia nu i s-a schimbat niciodata uleiul in 150.000 de kilometri

Dupa cum se poate auzi in video, soferita plangea si era foarte panicata pentru ca automobilul nu incetinea sub nicio forma. Pericolul a fost evitata deoarece cateva patrule de politie s-au asigurat ca ceilalti participanti la trafic pastreaza distanta fata de SUV-ul soferitei, un model Dodge Journey.

Totusi, solutia a venit de la dispecerul de la serviciul de urgenta, care i-a sugerat franei sa incerce sa foloseasca si frana de mana. Aceasta strategie a dat rezultate, iar tanara a putut sa opreasca masina in siguranta si sa nu provoace niciun accident!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter