O soferita a fugit in lenjerie intima de la locul accidentului pe care l-a produs VIDEO

Un incident cu totul neobisnuit a avut loc in Queensland, Australia.

Politistii australieni au avut parte de un incident cu totul neobisnuit la mijlocul acestei saptamani, dupa ce au fost nevoiti sa dea de urma unei soferite care a fugit de la locul accidentului doar in chiloti. Nu le-a fost greu sa o gaseasca, din moment ce tanara le-a atras atentia tuturor pietonilor si soferilor pe langa care a trecut.

Potrivit oamenilor legii, tanara ar fi pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina pe o strada dintr-un cartier rezidential. Femeia a iesit singura din masina si a rupt-o la fuga, desi era imbracata doar in lenjerie intima. Politistii au plecat in cautarea ei si le-a fost foarte usor sa ii recreeze traseul, ajutati de soferii care au vazut-o fugind. Femeia a fost descoperita in stare de inconstienta, la cateva strazi departare.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au descoperit ca tanara furase masina cu doar cateva minute inainte de accident. Ea a fost transportata la spital, unde este tinuta sub paza zi si noapte, urmand sa fie pusa sub acuzare pentru furt si distrugere.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter