O masina cu numere de inmatriculare interzise, fotografiata in Romania!

Masina cu numere false

O masina cu numere de inmatriculare interzise a fost surprinsa si fotografiata pe o sosea din municipiul Suceava. Autoturismul marca BMW avea placute de inmatriculare care nu se elibereaza sub nicio forma de serviciul din cadrul Politiei Romane, din motive cat se poate de obiective.

Numerele bolidului german erau SV 18 ICL, litere care nu pot fi folosite pentru autoturismele din tara noastra dintr-un motiv cat se poate de simplu. Legea interzice numerele care incep cu literele „I” si „O” pentru a nu fi confundate cu cifrele 1 și 0. De aceea niciun conducator auto nu isi poate alege astfel de numere. De asemenea, in Codul Rutier este interzisa folosirea combinatiilor de litere „OOO” sau „III”. Asa cum bine se stie, pe autoturismele autohtone nu pot fi inmatriculate masini cu urmatoarele combinatii de litere: COY, CUR, PUL, PIZ, MUI sau MUE si CUR.

Politistii din Suceava vor investiga cazul si urmeaza sa afle motivul pentru care proprietarul masinii a ales sa falsifice placutele de inmatriculare. 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter