Daca nu-ti pui tu scaunul la loc, la birou, merge singur - cel putin asa vor cei de la Nissan

Nissan Intelligent Chair

Cand auzi Nissan te gandesti la masini si mai ales la cele trei mini-tancuri pe care le-am prezentat noi, aici, saptamana trecuta. Daca nu stii despre ce vorbesc, te invit sa citesti articolul. Dupa ce ai terminat de citit articolul nostru despre tancurile pe patru roti, pardon... senile, si te-ai indragostit mai ceva ca de Valentine’sa Day, iti mai dam un motiv bun ca sa-ti bata inima si mai tare: scaunul care se parcheaza singur.

Nu, nu vorbim despre scaunele din masina unui Nissan, ci de un simplu scaun de birou. Ok, poate nu atat de simplu, dar cu siguranta cu bun gust si, mai ales, bun simt. Scaunul acesta merge singur la locul lui. Ajutat de tine, trebuie doar sa-i dai directia. Nu, nu trebuie sa-l impingi ca pe cel cu roti, trebuie sa bati din palme.

Stim ca este amuzant si nu ne crezi, dar la finalul articolului vei avea parte de un filmulet demonstrativ. Inginerii de la Nissan i–au oferit scaunului un motor electric si niste roti speciale ca scaunul sa prinda viata si sa fie capabil sa se intoarca pana la 360 de grade.

O sa vrei sa-i pui nume si uneori sa-i ceri pareri in sedinte, dar noi o sa-ti spunem un mic secret: poate sa faca toate astea datorita unor camere montate in tavan, camere ce comunica wireless cu senzorii din scaune. Acestea sunt ochii scaunelor pentru ca le creeaza o harta dupa care se pot ghida ca sa ajunga la locul lor, sub birou, cat ai bate din palme... la propriu.

Cei de la Nissan au lucrat in colaborare cu echipa de creatie Birdman. Scopul proiectului este de a-i face pe oameni sa inteleaga ca tehnologia iti imbunatateste viata, iar japonezii pun clientul pe primul loc.

Evident ca pentru ei este o joaca, dar trebuie sa admitem ca ne place joaca lor si ne este destul de utila. Acum ca am terminat de citit articolul ar trebui sa ne abtinem de la aplauze... cine stie cate scaune vor prinde viata la auzul palmelor noastre.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
2020 BMW M5 (F90) FACELIFT - PREZENTARE OFICIALA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter