Nicio surpriza. Cum arata TOP 4 cu marcile auto cele mai des prezente pe TikTok in Romania

Nicio surpriza. Cum arata TOP 4 cu marcile auto cele mai des prezente pe TikTok in Romania

Daca tot este TikTok in mare voga, am decis sa vedem care sunt el mai des marci auto prezente pe aceasta aplicatie. Iata cum arata top 4! Nu este nicio surpriza!

Tik Tok este una dintre cele mai importante aplicatii la ora actuala, asa ca era de asteptat sa apara video in care sunt prezente marci auto. Iata care sunt cele mai in voga branduri prezente pe cunoscuta aplicatie. Top 4 marci auto prezente pe TikTok!

Ce este, de fapt, TikTok?

Pentru cei ce nu stiu, TikTok (Douyin) este o retea sociala de video-sharing din China, detinuta de compania ByteDance. Pe aceasta retea se pot posta video cu o durata de 3 pana la 15 secunde, in care userii canta, danseaza sau spun glume.

Citeste si: Care sunt cele mai populare masini pe Instagram in 2020. FOTO

Compania ByteDance a lansat aplicatia Douyin in 2016, iar TikTok (versiunea din afara Chinei) a fost lansata pentru iOS si Android in 2017. Totusi, aplicatia a devenit disponibila in toata lumea, inclusiv in Statele Unite ale Americii, abia in luna august a anului 2018, atunci cand a fuzionat cu Musical.ly.

Aplicatiile TikTok si Douyin sunt identice, dar ruleaza pe servere diferite, iar userii nu au acces la continutul celeilalte aplicatii din motive de securitate nationala. Ca sa va faceti o idee a popularitatii aplicatiei TikTok va spunem ca aceasta a atins un miliard de utilizatori in luna august a anului 2020.

Totusi, compania ce detine aplicatia are ceva probleme, pentru ca presedintele Statelor Unite ale Americii si anume Donald Trump, a amenintat cu interzicerea TikTok in America. Acesta a spus ca aplicatia TikTok va fi interzisa pana pe 15 septembrie daca nu va fi cumparata de Microsoft sau alta companie americana.

Care sunt cele mai populare marci auto pe Tik Tok in Romania

Nu putem spune ca suntem extrem de surprinsi de acest top, pentru ca acesta prezinta realitatea din Romania. Brandurile pe care le vedem pe strazi sunt cele care apar si in topul TikTok.

Nu credem ca sunteti mirati ca BMW este marca auto prezentata cel mai des pe Tik Tok in Romania, asa ca doar va spunem ca brandul ocupa locul 1. Acestia sunt urmati indeaproape tot de un brand nemtesc si anume Audi.

Locul 3 este ocupat de cei de la Mercedes-Benz, iar pe ultimul loc se situeaza Volkswagen. Dupa cum vedeti, marcile germane domina topul celor mai populare branduri auto prezente pe TikTok in Romania. Practic, aceasta este realitatea atunci cand vedem cele mai populare marci auto de pe sosele. Si cum romanii sunt fani masini nemtesti, era de asteptat sa vedem aceste automobile si pe TikTok. Iata cum arata si primul BMW full electric prezentat in 1972!

VIDEOCLIPUL ZILEI