Modele BMW din Seria 5 pot fi echipate de acum si cu grila frontala iluminata

Modelele BMW Seria 5 sunt si mai luminate de acum!

BMW Seria 5 Chrome Iconic Glow Kidney Grilles

Dupa noile lumini de ceata, luminile montate pe manerele portierelor, lumina interioara ambientala sau celebra "Welcome Light Carpet" montata sub modelele sale, BMW a mai gasit o modalitate de a adauga lumini LED masinilor sale.

Este vorba despre un element pe care l-am vazut in premiera luna trecuta pe noul X6, mai exact despre o grila iluminata care a devenit un accesoriu oficial BMW, in Statele Unite, pentru modelele sedan din Seria 5 (G30).

Informatia a fost oferita de un oficial BMW de peste ocean, Jay Pichardo pe numele sau, care a dezvaluit si numele oficial al acestui accesoriu: "Chrome Iconic Glow Kidney Grilles".

Aceasta noua grila frontala luminoasa cu denumire pompoasa ajunge la 614 dolari si va consta in diode luminoase incluse in grila radiatorului, care lumineaza atat barele cat si cadrul grilei. Lumina, de culoare alba, va fi prezenta deci pe botul masinii, actionand astfel ca niste "lumini de intampinare" aditionale.

BMW nu este prima marca premium care implementeaza aceasta idee, cei de la Mercedes-Benz oferind o sigla iluminata inca de acum sase ani. Ideea a debutat pe M-Class si GL-Class (inlocuite intre timp de GLE si GLS), chiar inainte de modificarile aduse celor doua masini.

Mai mult, daca si Skoda a echipat modelul compact crossover cu lumini proiectate din portiere pe suprafata de rulare, care infatiseaza logo-ul companiei, ne gandim ca nimic nu va opri aceata adevarata nebunie LED. Ce urmeaza oare: capacele de motor iluminate? De fapt, ele chiar exista pe piata de tuning...

Un alt mare producator german, si vorbim aici de Audi, a ales sa abordeze diferit aceasta tema pe farurile sau stopurile modelelor de top ca A6 si a pregatit un fel de "dans" luminos atunci cand incui sau descui masina. E tot un fel de smecherie, pana la urma, dar trebuie sa recunoastem ca arata destul de interesant, cel putin pana va aparea o idee noua.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI SCUMPE 7 MASINI DIN ISTORIE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter