Mircea Lucescu a avut un nou accident de masina! Antrenorul si-a lovit range Rover-ul si a apelat la ajutor de urgenta!

Mircea Lucescu si-a lovit masina

Mircea Lucescu a avut un accident de masina in aceasta dupa-amiaza. Fostul selectioner al Turciei si-a avariat Range Roverul in valoare de cateva mii de euro si a cerut ajutor rapid prin intermediul telefonului mobil. La fata locului a ajuns o persoana „calificata”, care l-a ajutat pe „Il Luce”.

Totul s-a petrecut pe strazile Capitalei, locul „favorit” al tehnicianului pentru astfel de evenimente. Sunt de notorietate problemele sale din trafic, cel mai grav fiind cel in care masina lui Lucescu a intrat in coliziune cu un tramvai.

De data aceasta, lucrurile au fost ceva mai simpla. Masina de teren al fostei glorii dinamoviste a fost avariata in partea din spate, iar cel care a venit sa-l ajute a fost chiar soferul sau. Lucescu s-a agitat serios inainte ca omul sau de incredere sa ajunga la fata locului, explicandu-i circumstantele in care s-a produs incidentul prin telefon. 

Mircea Lucescu (n. 29 iulie 1945, Bucuresti, Romania) este un fost jucator de fotbal roman, ultima data, selectioner al echipei nationale a Turciei. Ca jucator, a activat in principal la echipa Dinamo intre 1964 si 1977, iar ca antrenor a condus printre altele echipa nationala a Romaniei, precum si echipele Corvinul Hunedoara, Dinamo Bucuresti, Brescia, Reggina, FC Rapid, Internazionale Milano, Galatasaray, Besiktas Istanbul Sahtior Donetk si Zenit Sankt Petersburg si nationala Turciei.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter