Misiuni sub acoperire: cel mai recent Hummer H1 cu specificatii militare pare pregatit de lupta!

Nu ne asteptam la asta, asa ca fost un soc pentru acest segment de piata: specialistii de la Mil-Spec Automotive tocmai ce au prezentat cea mai recenta versiune a unui Hummer H1 modificata si echipata special pentru a face fata oricarei zone de conflict armat.

Mil-Spec Hummer H1

Prima versiune personalizata a unui Hummer H1 a fost gandita si creata de baietii de la Mil-Spec Automotive in 2015, iar masina pe care o prezentam in acest articol este al saptelea exemplar la care compania, condusa de trei tineri in varsta de 23 de ani, a lucrat. Planul este acela de a construi 12 vehicule in editie limitata "Launch Edition", masini la care inca se mai lucreaza.

Ca si modelele la care au lucrat pana acum, acest H1 by Mil-Spec este propulsat de un motor diesel V8 Duramax de 6,6 litri, care produce nu mai putin de 500 de cai putere si un cuplu-forta uimitor de 1.355 de Nm si este cuplat la o transmisie automata in sase trepte Allison.

Specialistii de la Mil-Spec au renuntat si la sistemul de tractiune standard al modelului Hummer H1, pe care l-au inlocuit cu unul mai simplu, dotat cu o cutie de transfer NVG 242 si intalnit pe majoritatea modelelor pickup fabricate de GM.

Cateva dintre modelele Hummer H1 by Mil-Spec au putut fi vazute recent in emisiunea "Garage" prezentata de Jay Leno si, desi unul dintre ele era decapotabil, versiunea despre care vorbim in acest articol este una capotata cu patru portiere.

Caroseria este acoperita intr-o nuanta neagra Deep Sky, cu infuzii de kevlar, completata de mai multe componente vopsite intre-o culoare neagra lucioasa.

La interior, ne intalnim cu piele Nappa plusata cu cusaturi matlasate, dar si cu suporturi lombare personalizate solicitate chiar de proprietar. Sa nu uitam, binenteles, de volanul Momo Prototipo, de sistemul de infotainment JL Audio si nici de numeroasele finisaje negre intalnite in cabina.

Ei bine, masina nu vine doar cu o cabina care pare sa fie un spatiu excelent in care sa-ti petreci timpul ci este senzationala si in conditii de drum off-road, fiind echipata cu osii si protectii durabile, imprumutate de pe versiunea militara Humvee.

Mai mult, specialistii de la Mil-Spec Automotive au echipat masina cu un nou sistem de suspensii, care aproape dubleaza spatiul de manevra al rotilor de pe model, spatiu ce poate ajunge la aproape 33 de cm in curba, in timp ce franele Wilwood cu sase pistoane se ocupa de oprirea in siguranta a modelului. Interesant, nu?...

Videoclipul zilei
CONDUS SPORTIV - DE CE NU ESTE BUN PENTRU MASINA TA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter