Micutzu si-a tras super-bolid! Comedianul a facut bani frumosi din stand up comedy!

Micutzu are un BMW X5

Cosmin Nedelcu este cunoscut in toata Romania pentru numerele lui senzationale de stand up comedy, iar succesul de care se bucura in randul tinerilor i-a adus si un venit frumusel, care i-a permis sa isi achizitioneze o masina de lux pe care o ingrijeste ca pe ochii din cap.

Cel putin asa lasa sa se inteleleaga din postarile de pe retelele de socializare. Micutzu detine un BMW X5 si este foarte mandru de ea. De curand, acesta a postat o fotografie cu masina achizitionata, care straluceste de curatenie. Asta pentru ca inainte de ploile din saptamana trecuta, artistul si-a avertizat admiratori ca ultima oar cand a fost cu autoturismul german la spalatorie a fost furtuna in Capitala. 

„De trei zile anuntasera furtuna in Bucuresti, dar nu s-a intamplat nimic. Am fost cu masina la spalat si imediat a venit furtuna. Acum sunt din nou la spalatorie, asa ca aveti grija”, a scris Micutzu pe Instagram si a atasat si o fotografie cu o parte din BMW-ul X5 din dotare. 

Din fericire pentru el, ploile nu si-au mai facut simtita prezenta in Capitala si Micutzu s-a putut bucura de investitia de la spalatorie si de o masina curata pentru mai multe zile. 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter