Adevarul despre mutarea lui Michael Schumacher in Spania

Michael Schumacher

Michael Scumacher ajunge in Spania? Asta s-au intrebat jurnalistii si fanii sai, in ultimele zile. Impresarul multiplului campion de Formula 1, Sabine Kehm, a facut lumina: Schumacher nu va fi mutat.

Vestea ca Schumacher va fi mutat in Mallorca fusese lansata de Katia Rouarch, primarul din Andratx, care afirmase ca totul este pregatit pentru mutarea legendarului pilot de F1 in localitatea pe care o administreaza pe insula spaniola.

Se pare ca a fost, pana la urma, doar un zvon de presa, deoarece un purtator de cuvant al localitatii neaga si faptul ca primarul ar fi facut respectiva declaratie cu privire la Michael Scumacher.

Conform zvonurilor, apropiatii germanului ar fi achizitionat, deja, o vila in valoare de circa 30 de milioane de euro in Mallorca. Motivul anuntatei mutari? Schumacher se simtea bine in Mallorca in vacantele pe care le-a petrecut acolo cu familia sa, iar schimbarea ar fi putut sa ii faca bine.

Totusi, impresarul germanului neaga zvonul mutarii, nu si achizitia respectivei vile, care pare-se, deja, a fost cumparata. Casa ar trebui sa fie folosita de Corinna, sotia lui Schumacher, in vacantele pe care le planifica impreuna cu cei doi copii ai cuplului.

Evolutia lui Michael Schumacher ramane un mister, asa cum a fost inca de la accident. Familia nu discuta cu presa despre starea de sanatate a multiplului campion mondial de Formula 1. Singura informatie constanta e, din pacate, cea despre coma in care inca se afla germanul.

In urma cu aproape 5 ani, pe 29 decembrie 2013, Schumacher a cazut cu schiurile pe o partie din statiunea Meribel din Franta. De atunci se spune ca germanul ar fi in coma. Anumite surse afirma, insa, ca Schumacher ar fi depasit aceasta stare. Germanul este tratat acasa, la resedinta sa din Lausanne, Elvetia.

Newsletter

Whatsapp