Mecanic de tren cautat de politie, dupa ce a blocat un drum cu trenul. Nu vei ghici niciodata de ce a facut-o!

Un caz scandalos a pus pe jar politia din Constanta, care a dat in urmarire generala un mecanic de tren.

Imaginile surprinse de un sofer in judetul Constanta a dat nastere unei anchete de proportii. Barbatul a surprins cu telefonul mobil momentul in care mecanicul unui tren opreste garnitura la intersectia cu un drum judetean, blocand circulatia pret de cateva minute. Motivul este de-a dreptul incredibil.

Mai multi de soferi au fost nevoiti sa astepte minute bune la trecerea la nivel cu calea ferata, in localitatea Valu lui Traian, din Constanta. Totul din cauza unui mecanic de tren care a oprit garnitura pe care o conducea exact in dreptul drumului judetean. Soferii au asteptat linistiti ca intersectia sa se deblocheze, chiar si in momentul in care mecanicul a coborat din locomotiva si s-a indepartat. Abia dupa cateva ore au aflat si motivul ambuteiajului, cand un alt sofer a postat pe internet imaginile surprinse cu mecanicul locomotivei.

In imaginile care au facut valva pe internet se poate observa cum mecanicul iese dintr-un magazin aflat in imediata apropiere a intersectiei, cu o cafea in mana. Acesta nu se grabeste in niciun fel si se urca inapoi in locomotiva, apoi trenul se pune din nou in miscare.

Imaginile au ajuns si la reprezentantii politiei din Constanta, care incearca acum sa il identifice pe mecanicul de tren.

VIDEOCLIPUL ZILEI