Te doare sufletul si... portofelul! Asa arata un McLaren 650S accidentat!

McLaren 650S Accident

O poveste pe care n-am vrea sa v-o spunem niciodata: un McLaren 650S alb si-a distrus partea frontala in timp ce cobora intr-o parcare din orasul Tianjin (China).

E posibil ca soferul fie sa nu fi franat in momentul potrivit, fie sa fi uitat sa porneasca sistemul de ridicare automata a partii frontale a masinii.

Mai interesant, insa, ni se pare faptul ca ceva, nu stiam atunci ce, la acest model 650S parea putin altfel, si nu e vorba despre piesa sfaramata.

Conform presei din China, e vorba despre un McLaren MP4-12C convertit local in asa fel incat sa arate ca un 650S, idee care explica de ce bara dorsala arata ciudat si de ce bara frontala s-a spart atat de usor.

Pana la urma, nu e un model 650S adevarat? Corect! Nu doar ca bara frontala (chiar si intacta!) este putin diferita de una reala a unui model 650S, dar partea spate este complet altfel.

In primul rand, aripile spate au doua niveluri de unghiuri si nu sunt la fel de rotunjite, iar gurile de aer arata cu singuranta mai mici decat ar trebui sa fie.

Chiar daca masina este un MP4-12C, ramane intrebarea de mai devreme legata de sistemul de ridicare a partii frontale, deoarece McLaren a oferit optiunea inca din 2012.

Nu uitati ca acest sistem poate ridica partea frontala cu 40 de mm si pe cea spate cu 25 de mm, astfel ca masina va trece mai usor peste denivelari sau, in cazul de fata, peste unghiuri de coborare mai serioase.

Revenind la dilema de la inceputul articolului, daca ne intrebati pe noi, credem ca vinovat pentru acest accident este doar soferul.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM VERIFICI DACA MASINA PE CARE O CUMPERI E FURATA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter