Matt LeBlanc este noul prezentator Top Gear, alaturi de Chris Evans

Matt LeBlanc Top Gear

Matt LeBlanc este cel de-al doilea nume surpriza pregatit pentru noul sezon Top Gear. Acesta i se va alatura lui Chris Evans, cel care avea rolul de moderator principal in noul format al emisiunii. Nominalizarea lui LeBlanc vine dupa o perioada destul de lunga in care fanilor renumitei emisiuni nu li s-au oferit nici un fel de informatii cu privire la cel care ii va fi partener lui Chris Evans.

Daca nu stiti inca de unde va suna cunoscut numele lui Matt LeBlanc, suntem siguri ca va veti entuziasma imediat cum veti auzi de indragitul Joey din serialul de televiziune „Friends”. Pe langa acest serial care l-a facut cunoscut in toate colturile lumii, LeBlanc a mai obtinut un Glob de Aur pentru rolul jucat in „Episodes”, un sitcom americano-britanic produs de BBC incepand din 2011.

Matt LeBlanc s-a declarat entuziasmat la aflarea vestii ca va fi noul prezentator Top Gear, afirmand despre sine ca este un mare pasionat al lumii automobilistice si un fan inrait al emisiunilor pe care pana de curand le privea din fata televizorului.

Cu toate acestea, chiar daca nu avea o pozitie oficiala in cadrul emisiunii Top Gear, Matt LeBlanc a participat in cateva randuri la filmarile show-ului automobilistic. Printre acestea amintim chiar si participarea in cadrul editiei speciale „Top Gear: The Races”. LeBlanc detine recordul si pentru cel mai rapid invitat Top Gear pe circuitul improvizat de acestia, la volanul unui Kia Cee’d. Mai mult ca sigur nominalizarea lui Matt LeBlanc se va dovedi a fi fost una inspirata, punand la socoteala experienta pe care o are acesta in spatele camerelor de filmat si popularitatea de care se bucura in acest moment.

Probabil ca si producatorii show-ului se asteapta ca prezenta lui LeBlanc sa atraga de la sine un numar si mai mare de telespectatori care sa mareasca cifrele de audienta inregistrate de Top Gear. Top Gear este cel mai urmarit show auto din lume, inregistrand peste 350 de milioane de telespectatori raspanditi in toate colturile planetei.

Prima emisiune a avut loc in urma cu aproape 40 de ani, mai exact in 1977, bucurandu-se totusi de o relansare mai recenta, in anul 2002. Ajunsi in prezent la cel de-al 22-lea sezon, producatorii americani au inregistrat de la relansare si pana acum nu mai putin de 175 de episoade. Succesul inregistrat de Top Gear a fost incununat prin castigarea unui premiu Emmy in anul 2005 si prin numeroasele nominalizari la premiile BAFTA sau NTA.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Mercedes-AMG E 63 S T-MODELL: RIVAL PENTRU AUDI RS6?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter