Masinile familiei Borcea si ce prefera fostul dinamovist: "In Maybach nu-mi place, mi se face rau"

Masinile lui Cristi Borcea

Se numara printre cei mai bogati romani si, ca orice om de succes care se respecta, are o „slabiciune” pentru masinile de lux. Garajul familiei Borcea este unul impresionant, iar fiul cel mare al afaceristului, Patrick, este cel care decide cu ce bijuterii auto completeaza tatal colectia.

Borcea este un impatimit al marcilor germane. Are acasa masini de la branduri de lux, precum Audi, BMW si Mercedes, iar Valentinei i-a facut un cadou pe patru roti, tot marca germana, demn de toata invidia.

Afaceristul a investit in bolizi de lux aproape 700.000 de mii de euro. Un Maybach S560 de 200.000 de euro, un Mercedes S Coupe Facelift de 140.000 de euro, un Porsche Panamera in valoare de peste 100.000 de euro si un Range Rover de 100.000 de euro.

Eu am avut extrem de multe masini de la Audi, care raman preferatele mele. Am avut si BMW inainte, am si Mercedes, dar cel mai bine ma simt in A8-ul meu. In Maybach ma ia cu ameteala, pe cuvant! Nu-mi place, nu ma simt foarte bine”, declara Cristi Borcea in urma cu cateva luni, pentru Libertatea.

Ultimul bolid parcat in garajul fostului actionar de la Dinamo este cadoul facut Valentinei Pelinel: un Porsche Cayenne S E–Hybrid al carui pret poate ajunge la 120.000 de euro.

Autoturismul este de culoare neagra si dispune de un propulsor hibrid format dintr-un motor V6 de trei litri cu 333 de cai-putere și un motor electric de 95 de cai-putere.

Puterea totala se ridica la 416 CP si atinge suta de kilometri in 5.9 secunde, iar acul vitezometrului se opreste la 243 km/h.

Porsche Cayenne S E–Hybrid are un consumul combinat de doar 3.4 litri la 100 kilometri parcursi, iar masina este capabila sa parcurga intre 18 si 36 de kilometri atunci cand foloseste doar motorul electric. Capacitatea acumulatorului este de 10.8 kWh, iar acesta poate fi incarcat cu ajutorul unei prize.

Videoclipul zilei
CONDUS SPORTIV - DE CE NU ESTE BUN PENTRU MASINA TA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter