Masini de lux in valoare de 6 milioane de dolari distruse intentionat in Filipine

Masini lux Filipine Distruse Duterte

Daca citesti aceste randuri, cel mai probabil faci parte, la fel ca si mine, din randul pasionatilor auto. Fie ca iubim masinile clasice, fie ca suntem impresionati de aceste masini moderne care apar mai des ca niciodata, cel mai important este ca toti iubim masinile.

Ce ai spune daca ai vedea cum o masina de lux de zeci sau poate sute de mii de euro este distrusa intentionat de cineva? Bineinteles, senzatia nu ar fi deloc placuta. Ei bine, astazi vom vorbi despre distrugerea intentionata a nu mai putin de 68 de masini de lux. Toata aceasta poveste s-a intamplat in urma cu ceva timp in Filipine.

Rodrigo Duterte este presedinte in Filipine si este cunoscut practic in toata lumea pentru mana de fier cu care conduce destinul tarii sale. Desi regiunea este una cat se poate de instabila, Duterte a dat dovada in mandatul sau ca este gata sa faca orice pentru a stopa coruptia si pentru a da un viitor mai bun tarii pe care o conduce.

Ei bine, Filipine este una dintre acele tari in care importurile ilegale de masini de lux exista. Insa, va dati seama ca un presedinte precum Duterte nu poate vedea cu ochi buni o asemenea intamplare. Astfel, se ajunge la astfel de distrugeri intentionate a masinilor de lux ajunse ilegal pe teritoriul Filipinelor.

Un asemenea caz a avut loc recent, atunci cand Duterte a ordonat distrugerea imediata a 68 de astfel de vehicule intrate ilegal in tara. Printre aceste modele se numara mai multe exemplare Porsche, Lamborghini, BMW sau chiar si un Nissan Skyline. De asemenea, si mai multe motociclete de marca au intrat in acelasi lot de vehicule ajunse ilegal in Filipine. Valoarea totala a masinilor se ridica la aproape 6 milioane de dolari. In cele din urma, Duterte a suprevegheat personal cum toate masinile in cauza au fost strivite de buldozerele fara mila.

Stiu ca un asemenea filmulet nu poate fi usor de privit pentru niciun iubitor al masinilor, insa este o intamplare care merita povestita. In orice caz, aceasta poveste a facut deja inconjurul lumii, ajutandu-l pe Duterte sa mai castige un plus de simpatie.

Nu stim cum au reactionat proprietarii acestor masini de lux care au ajuns in cele din urma strivite de buldozere, insa oamenii de rand sunt multumiti de astfel de decizii pe care le ia Rodrigo Duterte. Nu este nici prima data cand se intampla asta, si mai mult ca sigur ca nici ultima.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter