2020-01-23 Masinile conduse de fostul presedinte Traian Basescu

Ce masini a condus fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu?

Traian Basescu si-a aratat deseori pasiunea pe care o are pentru masini. Putini stiu insa cele mai multe dintre autoturismele detinute de fostul presedinte au fost second-hand sau ca este un impatimit al vitezei.

Traian Basescu Dacia Duster

Unul dintre momentele pe care nu le va uita niciodata, dupa cum a dezvaluit chiar el, este acela cand a fost prins de radar conducand cu 120 de km/h. Pe atunci, detinea un autoturism Lada.

"La putin timp dupa ce imi luasem permisul de conducere, aveam o Lada 1200 si primul lucru pe care l-am facut a fost sa plec de la Constanta la Suceava, daca va puteti imagina, atata minte aveam. Deci, cu permisul luat astazi, a doua zi m-am urcat cu sotia si cu fetele in masina si am plecat de la Constanta la Suceava, 500 de kilometri. N-o sa uit niciodata, in comuna Cleja, aproape de Bacau, m-a luat un radar, aveam ... nu stiu daca va imaginati ce inseamna 120 la acea vreme si pe acele drumuri, din '81, cu Lada 1200", a spus Basescu intr-un interviu acordat in anul 2009, potrivit promotor.ro.

In proprietatea fostului presedinte s-au regasit urmatoarele masini: Lada 1200, Oltcit, Lada 1200, Audi 80, un alt Audi 80, model mai nou, un Mercedes, ultimul fiind un Peugeot 407.

Totodata, fostul presedinte a precizat ca toate masinile pe care le-a detinut au fost second-hand, mai putin acest Peugeot 407, pe care l-a vandut la scurt timp dupa ce a devenit presedinte.

In 2010, Traian Basescu a cumparat primul SUV produs de Dacia Renault in Romania, Duster. Atunci, sotia lui, Maria, a platit 17.400 de euro pentru masina de culoare rosie, la volanul careia fostul presedinte s-a lasat fotografiat.

Pasiunea pentru Michael Schumacher

Fostul presedinte si-a exprimat in dese randuri pasiunea lui pentru Michael Schumacher, fost campion mondial de Formula 1. Nu este insa la fel de pasionat si de masinile supersport pe care Michael Schumacher le conducea.

Videoclipul zilei
8 SEMNE CARE NE ARATA CA AMBREIAJUL MASINII VA CEDA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter