Masina primariei, lovita de fulger: "Am vazut o lumina puternica si ne-a invaluit un nor de praf"

Masina lovita de fulger in Hunedoara

Un autoturism a fost lovit de fulger, in judetul Hunedoara, in timp ce se deplasa spre statiunea Parang. Printre victime se numara si administratorul public al judetului Hunedoara, Costel Avram, ce se afla in masina cu alte trei persoane, angajate ale primariei.

Doi constructori si doi reprezentanti ai Consiliului Judetean Hunedoara se aflau in autoturism si se indreptau catre statiunea Parang pentru a verifica stadiul unor lucrari finantate de primarie. Victimele au relatat pentru Agerpres ca fulgerul a lovit antena de receptie, iar garnitura de cauciuc care o fixa in parbriz a fost facuta scrum.

Eram in masina constructorului, impreuna cu dirigintele de santier. Ne-am oprit in vreo patru locuri. Ploua incet, marunt si fulgera, dar parea ca fulgerele sunt departe. La un moment dat, cum mergeam cu masina incet, am vazut un fulger puternic, cu o lumina puternica si un nor de praf, in jurul masinii. Antena masinii a zburat, nici n-am vazut-o”, a declarat Costel Avram. administratorul public al judetului Hunedoara, pentru sursa citata.

In primele momente, nimeni nu a realizat ce s-a intamplat. Prima persoana ajunsa langa masina a fost un lucrator de pe excavator, care a observat si sapte gauri in terasamentul drumului, provocate de fulger.

Au fost cateva secunde in care nu am stiut ce s-a intamplat. La un moment dat, in fata noastra, la 20 de metri, era un excavator. Muncitorul de pe excavator a fugit spre noi. Atunci am deschis usa la masina si am coborat. Afara am vazut, in spatele masinii, vreo sapte gauri in drum. Se vedea puterea fulgerului care a lovit”, a completat Costel Avram, spunand ca episodul trait a fost unul cumplit si ca abia a doua zi a realizat pericolul care a trecut pe langa ei.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter