Acest Maserati Quattroporte Shooting Brake este o masina foarte practica si de vanzare!

Maserati Quattroporte Soooting Brake

Maserati nu a construit niciodata o versiune Shooting Brake a modelului Quattroporte dar, acum cativa ani, Carrozzeria Touring a produs nu mai putin de patru, masini care aveau la baza anterioara generatie a modelului italian si, indirect, au dus la aparitia variantei de care vorbim in acest articol.

Acesta este motivul pentru care un entuziast a fost atat de dezamagit ca nu a reusit sa cumpere una, la licitatie, in 2013, ca a decis sa construiasca o versiune chiar mai buna.

Acestea fiind spuse, omul si-a pus in aplicare planul de a crea propria varianta a modelului Quattroporte Shooting Brake, motiv pentru care a luat legatura cu cateva importante companii britanice.

Cele mai multe au cerut mai mult de 230.000 de euro pentru transformare, suma in care nu intra si pretul modelului Quattroporte standard.

La scurt timp dupa asta, l-a intalnit pe Adam Redding, un restaurator de masini de top, si, dupa ce a refacut bugetul si a vazut cateva idei, l-a angajat pentru constructie.

Cat despre vehiculul donor, acesta si-a inceput viata sub forma unui model Quattroporte din 2015 si a fost inregistrata oficial pentru prima data in 2016.

Dupa aproximativ 1.500 de ore de munca, proiectul a ajuns la final. Masina este vopsita intr-o culoare gri Gunmetal si este echipata, printre altele, cu jante de aliaj Mercurio de 20 de inch, cu piele Nero in cabina, finisaje negre, sistem de navigatie prin satelit, scaune incalzite, trapa electrica sau camera pentru mersul cu spatele.

Cel mai important lucru, insa, este ca nu avem de-a face cu o versiune Shooting Brake obisnuita: masina are doar putin peste 14.000 de km la bord, este propulsata de un motor diesel de 3,0 litri si beneficiaza de haion electric.

Masina poate fi cumparata, chiar in acest moment, la Autostorico, in Marea Britanie, si, daca va intereseaza pentru colectia personala, va trebui sa contactati vanzatorul pentru informatii despre pret.

Sursa: autostorico.co.uk

Newsletter

Whatsapp