Visezi la un Maserati? ANAF te poate ajuta sa iti indeplinesti visul!

Maserati Quattroporte ANAF

Te-ai saturat de masina pe care o conduci de ani buni? Vrei ceva care sa ii lase cu gura cascata pe ceilalti soferi? Visezi de ani buni la un Maserati si ii invidiezi pe toti cei care si-l permit? Nu mai visa si lasa invidia. Esti la un pas de a-ti implini visul!

Da, e perfect adevarat. Chiar daca masina este una de lux pe care nu si-o permite oricine, tu o poti avea. Daca esti pe faza! Si asta pentru ca ANAF - stii tu - oamenii aia care au grija sa iti platesti darile catre stat - organizeaza o licitatie publica in Bucuresti in care scot la vanzare masini de lux... pe care fostii proprietari nu le-au putut justifica… Stii…ANAF…bani, taxe, venituri tinute sub pres….

Licitatia este programata pe 27 aprilie, in Capitala, si pune la bataie doua autovehicule Maserati Quatroporte, unul din 2004, celalalt din 2005. Daca nu mai vrei Maserati, ANAF-ul te imbie cu un Jaguar XKR Supercharged din 2008, un KIA Ceed 1,6 CRDi EX si un Mitsubishi Montero din 2006.

Inainte de pica in visare, asigura-te ca ai si bani. Uite cum sta treaba. ANAF-ul nu le da gratis, doar e licitatie, insa pretul masinilor va fi sub cel de piata. Astfel, cele doua Maserati au fost evaluate la 53.100 lei - 11.736 euro, respectiv 47.250 lei - 10.443 euro, Jaguarul se vinde cu 37.000 lei - 8288 euro, KIA cu 17.250 lei - 3812 euro si modelul Mitsubishi cu 18.896 lei - 4176 euro.

Preturile au fost stabilite de un evaluator independent, insa acreditat, asa ca totul este cat se poate de legal. Daca ti se pare totul scump, iti spun ca astfel de modele se vand cu cateva sute de mii de euro, nu de lei, si ca pana si modelele la mana a doua se duc spre 40-50.000… de euro. Adica destul de mult pentru nivelul de trai din Romania care este… asa cum il stii si tu. Cu alte cuvinte, daca vrei o astfel de masina, eu zic sa nu stai pe ganduri! Nu cred ca vei mai lua un Maserati, fie el si de acum mai bine de zece ani la pret atat de mic.

Daca te-am convins, ti-ai facut calculul si vrei sa participi la licitatia asta, nu te duci asa… ca in club! Iti depui dosarul pana pe 25 aprilie la ANAF. Poti cere informatii in plus la 0725.505.986.

Newsletter

Whatsapp