Marian Godina se implica in cazul Stefan Mandachi: Am vrut sa stiu daca mama lui e responsabila cu autostrazile

Marian Godina despre Stefan Mandachi

"Cazul Stefan Mandachi" si celebrul metru de autostrada construit de omul de afaceri sucevean din banii sai au starnit diverse reactii in toate mediile din Romania. Subiectul nu putea fi "ratat" de catre Marian Godina, cel mai cunoscut politist din Romania. Controversele legate de protestul "#sieu" l-au impins pe Godina sa scrie cateva lucruri pe blogul sau personal in care-si spune punctul de vedere referitor la aceasta situatie:

PoliÅ£istul a arătat că a citit un material pe un site "obscur" care făcea referire la precocupările pe care le-ar fi avut mama lui Åžtefan Mandachi în tinereÅ£e. Jeni Mandachi a decedat în urmă cu câteva luni.

“Recunosc că am continuat să citesc, fiind curios dacă nu cumva mă-sa era responsabilă cu autostrăzile. Nu era! Nici nu m-a mai interesat apoi cu ce se ocupa. Sper să nu se supere domnul Mandachi de forma populară pe care am folosit-o, a zis doar că e Å£ăran di la Sfântu’ Ilie. AlÅ£ii îl acuză că a făcut asta pentru reclamă. Așa, și? Avem autostrăzi? Nu avem. Păi despre autostrăzi vorbim, puÅ£in îmi pasă dacă și-a făcut reclamă sau nu. (...) Nu de alta, dar am venit vineri seara de la Slatina la Brașov, am ales o oră în care am considerat eu că nu prea duduie economia, dar a fost nevoie de doar două camioane pe Rucăr-Bran să facă economia să explodeze. Așa duduia economia că mă bucuram când mai era câte o pantă și o lua economia la vale de reușeam să prind și eu 40 km/h. Iar după ce mergi o oră cu 20 km/h, când prinzi 40 zici că zbori”, a mai scris Marian Godină.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter