Lykan Hypersport: bolidul de 720 de cai putere care a ajuns faimos datorita unui film celebru! Cat ar putea sa coste?

Lykan Hypersport Fast and Furious

Daca vorbim despre filmele cu masini, primul care vine in mintea tuturora este Fast and Furious. Celebru, cu o istorie bogata in spate, actori de care te-ai indragostit pana acum si cu o idee bine construita inca de la inceput: in lumea aceasta a masinilor modificate si femeile pot.

Seria Fast and Furious a rulat mult timp pe ecranele cinematografelor, acasa, pe laptopuri, dar si in sufletele noastre. Asa ca azi am sa va vorbesc despre Lykan Hypersport. Acest exemplar turbat s-a putut vedea in Furios 7, doar ca acolo era vopsit in rosu.

Vestea si mai buna pe care o am pentru voi este ca impresionantul bolid este scos la vanzare. Suma este la fel de magnifica precum este masina, dar inainte de toate, haideti sa vedem ce are exact sub capota si ce poate sa faca. In film am vazut cat de frumos este, insa acolo nu ne-a spus nimic nimic despre suta de kilometri, putere sau motor.

Nu-i nimic. De aia sunt eu aici.

Incep prin a va spune ca Lykan Hypersport este produs de o companie libaneza denumita W Motors. Aceasta a luat nastere in 2012, iar imediat dupa ce si-a deschis portile si si-a dezvaluit infatisarea, si-a trimis automobilul sa joace in filme. Si nu orice filme, ci chiar in Fast and Furious 7.

Ei bine, cu o asa lansare nu avea cum sa nu ramana in sufletele noastre. Ma intreb daca se va intampla la fel dupa ce va voi spune cat costa. Si pentru ca imi place sa va tin in suspans, am sa va dezvalui aceasta informatie dupa ce ne facem temele asa cum se cuvine.

Chiar daca acest model nu este chiar cel din film, acesta poarta aceleasi caracteristici. Bolidul de culoare gri sobolan este nou, nu a fost condus niciodata si are un motor twin-turbo. Capacitatea motorului este de 3.8 litri si este capabil sa produca 720 de cai putere.

Suta de kilometri ramane un mister… insa tare ne-ar fi placut sa stim, dar cu siguranta pare mai mult o teleportare, decat un condus normal in care simti cand s-a ridicat acul.

Aceasta masina frumoasa cu un design fabulos inspirat din avioanele de lupta este scoasa acum la vanzare si va ajunge pe mainile unui norocos care are si bani. Caci pretul nu-i de neluat in seama.

Cu un asemenea motor si o asemenea poveste in spate, acest bolid ajunge la pretul de vanzare de 3.335 de milioane de dolari. Ati da atatia bani pe o masina? Sau, mai bine zis, ati da atatia bani pe aceasta masina?

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter