Lino Golden si-a facut masina praf la doar o luna dupa ce a obtinut permisul de conducere

Lino Golden si-a lovit masina

Se lauda ca este un conducator auto vigilent si ca are in iubita sa un copilot excelent, care-l pondereaza si il face sa isi piloteze bolidul cu mare atentie. Numai ca vorbele spuse in fata microfonului nu prea se potrivesc cu realitatea, iar artistul adulat de tinerii din ziua de astazi si-a facut praf fata autoturismului.

Cel care a lansat celebra piesa „Panamera” detine un BMW pe care si l-a achizitionat inainte de a deveni sofer cu acte-n regula. Dreptul legal de a conduce pe drumurile publice l-a obtinut in urma cu o luna, iar pana la primul eveniment rutier in care a fostimplicat, n-a mai fost decat un pas.

Recent, autoturismul lui Lino Golden a fost sifonat serios din pricina neatentiei. Artistul a postat pe contul sau de Instagram mai multe fotografii cu bolidul lovit in parta din fata, dupa care a dat asigurari ca nu a patit absolut nimic. 

Lino Golden (19 ani), pe numele sau real Radu Carstea, a reusit sa se faca cunoscut in industria muzicala datorita sprijinului lui Alex Velea si a colaborarilor cu acesta. Tanarul sustine concerte alaturi de Velea si de prietenul sau, Mario Fresh si doreste sa devina un nume respectat in muzica. Pana atunci, el iti surprinde fanii nu doar cu melodiile lansate, ci si cu declaratiile si gesturile pline de teribilism specifice varstei.

Newsletter

Whatsapp