Ultima achizitie a lui Laurentiu Reghecampf: un Mercedes-Maybach in valoare de 200,000 euro

Mercedes-Maybach S600

La clubul de fotbal Steaua Bucuresti nu doar patronul face achizitii de marca, ci si antrenorul Laurentiu Reghecampf. Stiut fiind faptul ca acesta este un mare pasionat si iubitor al masinilor de lux, nici nu este de mirare ca in urma cu cateva zile a scos din conturi peste doua sute de mii de euro pentru un alt bolid de cinci stele. De data aceasta este vorba despre un Mercedes-Maybach S500, unul dintre cele mai scumpe modele din gama sa.

Modelul S500 a fost prezentat in premiera absoluta la mijlocul anului trecut, bucurandu-se de un real succes pe toate pietele auto din lume. Bolidul dispune de o unitate de motorizare V8, cu o capacitate cilindrica de 4.6 litri, capabila sa dezvolte 455 de cai putere la 5250 – 5500 rpm, respectiv un cuplu maxim de 700 Nm la 1800 – 3500 Nm. Transmisia este realizata prin intermediul unei cutii de viteze automata 9G Tronic cu noua rapoarte, sistem care asigura schimbari extrem de rapide ale vitezei.

La asemenea dotari, bolidul de lux este capabil si de cateva performante demne de luat in seama pentru orice fan al bolizilor puternici. Viteza maxima pe care o va putea atinge un Maybach S 500 este limitata electronic la 250 km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h va fi posibil de realizat in doar 4.8 secunde. Pentru asemenea performante, vorbim despre un consum de carburant in regim mixt de doar 8.9 litri / 100 kilomtri parcursi, in timp ce nivelul emisiilor de dioxid de carbon atinge pragul de 207 grame / kilometru.

In ceea ce priveste infatisarea exterioara a bolidului Mercedes-Maybach S500, aceasta ne este prezentata in notele obisnuite cu care am fost obisnuiti la toate modelele regasite in gama Maybach: stil, lux si eleganta.

Habitaclul interior al limuzinei este gandit in asa fel incat sa raspunda celor mai exigente pretentii ale pasagerilor, asigurand tot confortul necesar atat al unui mediu de lucru, cat si al unui spatiu de relaxare. Printre dotarile care pot fi regasite pe o astfel de limuzina amintim de scaunele luxoase Executive, plafonul panoramic in doua piese, lumina ambientala disponibila in sapte culori, masutele pliabile pentru pasagerii din spate sau ecranul multimedia de ultima generatie.

Astfel, antrenorul Laurentiu Reghecampf si-a mai adaugat inca un bolid de lux in garajul sau care valoreaza peste doua milioane de euro. Printre modelele detinute de sotii Reghecampf amintim de doua exemplare marca Rolls Royce (Wraith, respectiv Ghost) in valoare de 350.000 de euro fiecare, un Ferrari 458 Italia de 200.000 de euro sau alte patru exemplare Mercedes-Benz.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter