Cum arata un Lamborghini Huracan Avio vandalizat? E greu de privit...

Lamborghini Huracan Avio Vandalizat

Faptul ca detii si conduci o super masina vine, pe langa mentenenanta ceva mai scumpa decat de obicei, cu cateva responsabilitati foarte importante. De exemplu, sa conduci un asemenea bolid in zone in care te poti intalni cu impatimiti de masini poate duce la adevarate drame pentru acestia, care aproape sigur se vor inghesui sa faca fotografii si sa le posteze pe internet.

Din pacate, exista si alt gen de oameni, cei care nu se gandesc decat la cum ar putea ruina proprietatea sau investitia altcuiva, ceea ce s-a intamplat si in cazul modelului Lamborghini Huracan Avio de care vorbim in acest articol.

E vorba despre un Lamborghini parcat pe o strada oarecare, iar daunele sunt aproape incredibile. Oricine a fost cel care a zgariat masina cu o cheie, se pare ca a avut timp pentru a face asta. Trei laturi ale masinii sunt zgariate temeinic, unele zone fiind mult mai vizibile decat altele. Sa spunem ca ne-am intalnit cu o imagine care ne deranjeaza e o afirmatie extrem de modesta.

Citeste si: 2018 Lamborghini Urus a fost scos la zapada pentru prima data! Iata unde a fost fotografiat!

In principiu, modelul Lamborghini Huracan LP610-4 Avio este un pachet care impresioneaza. Au fost produse doar 250 de exemplare, ceea ce face ca aceasta versiune sa fie speciala in comparatie cu modelele Huracan standard. Sa ne amintim ca aceasta editie speciala Avio are legatura, datorita inspiratiei oferite de Aeronautica Militare (Italia) si al sau Eurofighter Tycoon, cu industria aeronautica.

E adevarat, sa vezi o astfel de super masina pe drumurile publice nu se intampla intotdeauna. Este o opera mecanica de arta si, nu trebuie sa uitam asta, este proprietatea cuiva. Ce inseamna asta? Simplu, nu ne da dreptul sa provocam daune acestei proprietati.

Din punctul nostru de vedere, nici un proprietar auto, fie ca e vorba despre o super masina sau despre una normala, nu ar trebui sa se teama sa-si lase vehiculul pe strada.

Ar trebui, cel mai probabil, sa fim recunoscatori ca proprietarul si-a scos masina Lamborghini la plimbare. De prea multe ori, aceste modele sunt pastrate in garaje climatizate, in pregatirea unei licitatii care va avea loc, poate, peste o jumatate de secol.

Din acest motiv, faptul ca cineva se enerveaza pe altcineva care detine o super masina si o ataca in acest fel nu reprezinta nimic pozitiv pentru noi, ceilalti iubitori de masini.

Te-ar mai putea interesa:

Lamborghini Urus are deja mai multe versiuni in lumea virtuala! Iata despre ce este vorba!

Lamborghini Urus prezentat oficial! Primul Super SUV cu performante de invidiat!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
HATCHBACK: AVANTAJE SI DEZAVANTAJE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Instagram lemmenscarphoto

Newsletter