E cat se poate de real si e de vanzare: Lamborghini Gallardo off-road!

Nu ne asteptam la asa ceva: va doriti un model off-road Lamborghini Gallardo?

Lamborghini Gallardo Off-road

Exista printre voi cititori care s-au manifestat destul de vocal atunci cand am prezentat pe cars.ro anumite versiuni ale unor modele extrem de cunoscute. Ei bine, dragi prieteni, va intelegem pe deplin, chiar daca anumite variante digitale sunt absolut fantastice si nu ai cum sa nu le iubesti.

Acest lucru este cu atat mai adevarat atunci cand ne intalnim cu idei foarte proaspete, cum este aceasta versiune off-road a unui Lamborghini Gallardo. Cel mai important lucru este, insa, ca nu vorbim despre o imagine digitala. E o masina reala si, daca v-ati indragostit deja de ea, avem vesti senzationale: e de vanzare!

Din pacate, nu avem prea multe informatii despre aceasta creatie dar promitem ca vom incerca sa aflam mai multe in zilele urmatoare. Pana una alta, o informatie absolut veridica este pretul la care este listata masina pe classic-youngtimers.com si anume 115.000 euro.

Informatiile despre vanzator il pozitioneaza pe acesta in Olanda, asa ca, cel mai probabil, acolo poate fi localizata si masina. Poate ca pretul este putin cam mare pentru un model Gallardo mai vechi dar, trebuie sa recunoasteti, acesta nu este doar un Gallardo obisnuit.

Binenteles ca am luat legatura cu vanzatorul si am incercat sa aflam mai multe despre masina, chiar daca nu am primit inca un raspuns la intrebarile noastre. Se pare ca avem de-a face cu un model Gallardo standard care a fost echipat cu niste amortizoare noi pentru a inalta suspensia si garda la sol.

Urmatoarele modificari apropie si mai mult masina de specificatiile unor modele de raliu: luminile amplasate deasupra parbrizului sau cauciucul de rezerva montat pe capota motorului. Acelasi lucru il putem spune si despre cele doua lumini rotunde de intalnire montate mai jos pe partea frontala, lucru care dovedeste ca poti avea o super-masina off-road si fara aripile gigantice specifice uneia.

Din pacate, nu avem nici o imagine cu ce se intampla pe sub masina dar, la o privire rapida in interior, trebuie sa recunoastem ca nu difera foarte mult de un model Gallardo 2004 standard. Masina este echipata cu o cutie de viteze cu padele semi-automata E-Gear si, daca motorul este cel standard, atunci vorbim despre un V10 si nu mai putin de 500 de cai putere.

Daca vreti sa vedeti mai multe fotografii, intrati si voi pe classic-youngtimers.com. Intre timp, daca vanzatorul raspunde si ne ofera mai multe informatii, revenim aici cu tot ce aflam...

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE NOUTATI ADUCE BMW SERIA 4 COUPE (G22)
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter