Lamborghini Gallardo cu 2200 de cai putere de vanzare in Marea Britanie

Lamborghini Gallardo

Daca iti doresti sa incepi noul an cu o super masina exclusivista si care sa intoarca toate privirile, atunci este posibil ca acest anunt sa fie pe placul tau. In Marea Britanie este scos la vanzare un Lamborghini Gallardo fabricat in 2009 si care dispune de o putere la roti de „doar” ... 2200 de cai putere.

Daca esti adeptul zicalei care spune ca „niciodata nu e prea mult”, atunci cu siguranta esti impresionat de puterea dezvoltata de acest Lamborghini. Supercar-ul italian a fost construit in urma cu doar sapte ani, ulterior beneficiind de aportul unui tuning extrem realizat de Underground Racing.

Specialistii americani au echipat masina cu pachetul 2R, pachet care i-a marit puterea pana la nu mai putin de 2200 de cai putere masurati la roti. Gratie lucrarilor facute de specialistii in tuning de la Underground Racing, unitatii de motorizare V10 i-au fost aduse imbunatatiri serioase.

Totodata, exemplarul in cauza este in prezent echipat si cu un ambreiaj din carbon si o suspensie ajustabila. Exemplarul scos la vanzare pe piata britanica este de culoare alba si dispune de niste anvelope Toyo R888 si de jante ADV.1.

In ceea ce priveste infatisarea interioara, habitaclul este dominat de o combinatie de culori albe si negre, regasite pe scaune, usi si bordul automobilului. Din anuntul de vanzare postat pe un site specializat, aflam ca supercar-ul italian nu a strans la bord pana in acest moment decat putin peste 32.000 de kilometri.

Totodata, este facuta si mentiunea conform careia automobilul a suferit o revizie tehnica in urma cu putin timp. Pretul cerut pe exemplarul in cauza este unul pe masura tuningului extrem cu care a fost echipat, pretentiile proprietarului de la un potential cumparator ridincandu-se la aproximativ 260.000 de euro.

Lamborghini Gallardo este unul dintre cele mai de succes modele concepute de producatorul italian, acesta fiind vandut pana acum in toate colturile lumii in peste zece mii de exemplare. Varianta Gallardo 560-4 standard este echipata cu o unitate de motorizare V10 care este capabila sa livreze 560 de cai putere si un cuplu maxim de 540 Nm.

Viteza maxima la care poate ajunge in mod normal este de 327 km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h este posibila in doar 3.2 secunde. La asemenea performante, nu este de mirare nici consumul de 21 litri/100km estimat pentru rularea in oras, in timp ce cel mediu ajunge la un nivel de 14 litri/100km.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter